Wil jij ook een rijles volgen in Ede?

Rijles Ede

Wil jij net als ik ook rijles Ede volgen? Dan ben je aan het juiste adres bij: Verkeersschool Wesseldijk. Samen met mijn vriendin ben ik ongeveer gelijk gestart met het volgen van de opleiding voor het behalen van ons rijbewijs B. Wie als eerste zou slagen, zou de ander getrakteerd worden op een avondje uit. Dit was natuurlijk wel iets om goed je best voor te doen en daarom besloot ik dat ik wilde winnen. Mijn vriendin was net zo strijdlustig en dat maakte het extra spannend. 

Beide zijn wij tijdens het leren erg enthousiast over de manier van lesgeven door de instructeur. (Wij hadden niet dezelfde dus dit zijn al twee complimenten.)

Rijles Ede

Wat een toeval

Enfin, elke rijles die ik had in Ede werd goed benut en ik begon het zelfs echt leuk te vinden. Toen ik het bericht kreeg dat er examen werd aangevraagd voor mij, heb ik dit trots aan mijn vriendin verteld. Een week later mocht zij ook naar het CBR. En wat denk je, beide hebben wij op dezelfde dag mogen afrijden en ook zijn wij beide geslaagd. Dit hebben wij dan ook met een heerlijke stapavond gevierd. Wat een toeval en wat een fijne verkeersschool waar je er echt op kunt vertrouwen dat jij goed leert autorijden. Mijn super leuke ervaring wilde ik dan ook graag achter laten op dit blog. Eigenlijk laat ik wel twee complimenten achter over deze verkeersschool. Neem daarom zelf maar eens een kijkje en maak die proefrit voor jouw gewenste rijbewijs.