G4S Heerenveen, toegankelijk voor iedereen!

g4s

G4S Heerenveen, een locatie die voor iedereen is geschikt! Dit bedrijf is gevestigd aan de A7 en dus toegankelijk voor iedereen. Zelf heb ik hier voor een paar maanden terug ook voor gekozen. Onze werkgever had aangeboden aan iedereen om een cursus te gaan volgen op het gebied van EHBO. Nu lijkt mij dit erg interessant en ben ik bij thuiskomst mijzelf hierin gaan verdiepen. In een mum van tijd kwam ik terecht op de website van G4S. Dit bedrijf biedt voor iedereen de kans om zich te gaan verdiepen in veilig te werk gaan en het bestrijden van een brand als het nodig is.

G4S HeerenveenMijn werkgever hiervan op de hoogte gebracht

De volgende dag ben ik bij mijn werkgever geweest. De informatie wat ik had gevonden heb ik doorgestuurd naar hem. Hij was verbaasd van het feit dat ik al zoveel aan het zoeken was geweest. Gelukkig reageerde hij net zo enthousiast op dit bedrijf als dat ik deed. Hierdoor heb ik de toestemming gekregen om iedereen die hieraan wilt deelnemen in te gaan schrijven.

G4S Heerenveen, beste locatie en direct starten!

Aangezien wij zelf werkzaam zijn in Leeuwarden is Heerenveen het meest gangbare. Hierdoor heb ik ons allemaal ingeschreven en kregen wij een bevestiging in de mail. De inschrijving was definitief en wij hoefde nu alleen nog maar ervoor te zorgen dat iedereen aanwezig kan zijn.

Carpoolen!

G4S cursus

 

Op de bewuste dag zijn wij met z’n alle naar Heerenveen gereden. In een mum van tijd kregen wij een kop koffie en werd het lesmateriaal uitgedeeld. Natuurlijk kon ik het niet laten en ben ik er even in gaan neuzen. Aardig was les stof wat je krijgt, maar aan het einde van de dag was ik zo enthousiast geworden en gaf mij dit een goed gevoel. Een zeer geschikte cursus die ik aan een ieder aanraadt om te volgen.