Ik ben nu medewerker projectadministratie

Medewerker projectadministratie

Medewerker projectadministratieMijn huidige werkgever vroeg me laatst of ik interesse had om medewerker projectadministratie te worden. Ik ben iemand die graag altijd het beste uit zichzelf wil halen. Ik heb al heel veel opleidingen en cursussen gevolgd, dus ook tegen deze uitdaging zei ik zeker geen nee. Tijdens het volgen van deze cursus kon ik mijn huidige functie blijven vervullen, waardoor ik ook hetzelfde inkomen hield. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik nog wel voldoende aan mijn zoontje van 2 wil kunnen uitgeven.

In de buurtMedewerker projectadministratie

Inmiddels ben ik volleerd medewerker projectadministratie en daar ben ik heel blij mee. Niet alleen mijn inkomsten zijn gestegen, ook het plezier in mijn werk is echt gegroeid. Voorheen deed ik best eentonig werk en daar was ik erg klaar mee. Dit is voor mij echt weer een nieuwe uitdaging waar ik al mijn energie in kwijt kan. Ik weet zeker dat ik binnen nu en 10 jaar nog een opleiding ga volgen mij Fabius Opleidingen. Ze hebben me zoveel geleerd en het was altijd leuk. Het was ook onwijs fijn dat het zo in de buurt was van waar ik woon, zo hoefde ik niet veel vroeger op te staan dan op een werkdag.

Gratis voor mij

Ik hoefde zelf helemaal niets te betalen hieraan, dat deed mijn baas voor me. Mocht je het nu ook willen, informeer dan zeker even bij jouw leidinggevende. En anders is het alsnog niet erg duur. Wil je meer informatie, dan zou ik je zeker aanraden om een kijkje op de website te nemen!