Slaap weer naast je partner

Snurk beugel

Snurken kan grote gevolgen hebben, niet alleen voor je eigen gezondheid maar ook voor de relatie met je partner en je sociale leven. Bij veel mensen die snurken is de irritatie groot van de partner, worden beide veel wakker wat de nachtrust niet ten goede komt. In de extremere gevallen gaan de partners ieder in een eigen kamer slapen, door het kopen van een snurk beugel ben je van al deze problemen af. Kun je weer naast je partner liggen, en worden de nachten weer langer door goed te slapen.

Voordelen van een beugel tegen snurken

Snurk beugel

Van de mensen die de snurk beugel gebruiken heeft maar liefst 95% succes, dit wil zeggen dat het snurken stopt. De beugel is zeer comfortabel om te dragen en wordt op maat vervaardigd aan de hand van jouw kaakafdruk. Ook wanneer je een prothese draagt is dit geen probleem. Onderzoek heeft uitgewezen dat de beugel echt helpt zonder enige bijwerkingen te ervaren. Moet de beugel aangepast worden dan kun je dit eenvoudig zelf doen, wil je dat wij dit voor je doen dan kun je de beugel opsturen. Natuurlijk passen we de beugel kosteloos voor je aan.

Individueel gemaakt

Snurk beugel

Van de beugels tegen het snurken die op de markt zijn is er niet één die net als onze snurk beugel zelf te verstellen is. In het tandtechnisch laboratorium wordt de beugel op maat gemaakt, iedere gebit en kaak zijn uniek dus moet de beugel individueel worden gemaakt. Hierbij wordt de beugel zo vervaardigd dat je onderkaak in een lichte stand naar voren wordt gepositioneerd tijdens de slaap. Hierbij worden de luchtwegen vrijgehouden waardoor je niet meer snurkt.