Met een op maat gemaakte duo rolgordijn heeft u de meeste controle.

Omdat u mijn blog leest bestaat er een grote kans dat u wel eens naar een woon-programma kijkt. Ik vind het zelf ook heerlijk om naar woon-programma’s te kijken. Deze mensen hebben echt smaakt en kunnen een woonkamer fantastisch aankleden. Ze gebruiken kleurpaletten die rustig zijn, maar toch ook een beetje spannend en avontuurlijk. Ik raak hier altijd wel een beetje jaloers van, het gras blijft altijd groener aan de overkant. In de woonprogramma’s die ik kijk gebruiken ze heel veel rolgordijnen. Zelf ben ik een groot voorstander van gordijnen om een inrichting mee af te maken. De gordijnen die ik nu heb zijn echt aan vervanging toe, maar ik blijf het lastig vinden om een keuze te maken voor gordijnen. Ik wil namelijk dat ze veel licht kunnen doorlaten, maar ook dat ze kunnen verduisteren. Gelukkig is hier een oplossing voor, namelijk een duo rolgordijn. Vandaag ga ik jou hier alles over vertellen.

 

Wat is een duo rolgordijn?

Misschien ken je het woord duo rolgordijn nog niet, maar heb je wel eens gehoord van een zebra gordijn of een multishade. Met een duo rolgordijn krijg je extra controle over de lichtinval in je huis. Zo kan je ervoor kiezen om veel licht door te laten of om het licht te verduisteren. Een normaal vouwgordijn doet het één of het ander, het is verduisterend of het laat veel licht door. Een duo rolgordijn doet dit allebei. Dit doet het omdat het twee stroken stof heeft die langs elkaar heen hangen. Doordat je afwisselt tussen deze twee stroken stof kan je veel beter bepalen hoeveel licht er in je huis binnenkomt. Je kan zo bepalen hoeveel licht er in je woning komt, maar ook hoe goed mensen van buiten naar binnen kunnen kijken. Je hebt daarnaast ook veel keuze uit kleuren. Bij verduisterende gordijnen had je vaak alleen keuze uit donkere tinten.

 

Op maat maken

Gelukkig wordt mijn duo rolgordijn op maat gemaakt. Het is natuurlijk mogelijk om voor een standaardmaat te gaan, maar een duo rolgordijn op maat zal altijd beter passen. Jouw nieuwe gordijnen zullen heel lang meegaan, dus dit is het niet het moment om zuinig te zijn. Door jouw duo rolgordijn op maat te laten maken passen ze veel beter. Door niet jouw duo rolgordijn op maat te maken zal je altijd zien dat ze net niet goed passen, en dat is ontzettend jammer en zonde van het geld. Ik weet zeker dat ik een duo rolgordijnen ga bestellen. Het klinkt als de perfecte oplossing voor mijn woonprobleem. Kijk ook eens of een duo rolgordijn iets voor jou is.