Kaptafel

Hoeveel minuten per dag ben jij met je make-up bezig? De gemiddelde vrouw, over de dag verdeeld, toch al gauw een uurtje. In de ochtend crème opbrengen en uitgebreid make-uppen. Dan je haar misschien föhnen en in model brengen. Wanneer je thuis bent nog wel een keer een kwartiertje om je haar nog eens in orde te brengen en je make-up bij te werken. Voordat je gaat slapen, make-up verwijderen en je haren uitkammen en je klaar maken voor de nacht. Dat is toch al gauw een uur per dag. Je wilt deze handelingen op een goede plek doen met goede verlichting en een correcte spiegel. De juiste locatie is natuurlijk je slaapkamer. Een make-uptafel zal genoeg opbergruimte moeten hebben voor je spullen en een ruime opzet om je ellebogen kwijt te kunnen wanneer je met je make-up bezig bent.

Opgeruimd staat netjes

Kaptafel

Wanneer je een kaptafel aanschaft zal eerst worden gekeken of er genoeg opbergruimte aanwezig is. Je make-up spullen overzichtelijk in een lade en sieraden die je zo kunt pakken. Het tafelblad zal voor een groot deel worden gebruikt om je geurtjes en nagellakjes op kwijt te kunnen. Ook wanneer je gebruik maakt van een föhn of krultang is de ruimte belangrijk. Je wilt niet de hele dag die krultang zien liggen maar deze kunnen opruimen in een lade.

Online aanschaffen

Kaptafel

De Princess make-up tafel in de witte variant, is een prachtige tafel die in elke moderne omgeving tot zijn recht komt. De Perfecthomeshop biedt deze aan met gratis spiegel. Een stijlvolle aanwinst voor je slaapkamer. Bij een online bestelling kun je afspreken om de tafel zelf op te halen uit het magazijn. Dan heb je geen last van verzendkosten. Wel laten bezorgen? Vóór 22.00 uur besteld, de volgende dag je meubel in huis. Dat geldt voor Nederland en België.

Dit bedrijf hanteert een after-pay en dit is 100% veilig. Altijd 14 dagen bedenktijd. Kijk voor meer informatie op de website.