Gelegenheden om een bedrukt tegeltje cadeau te geven

Heb je weleens gehoord van het cadeau geven van een bedrukt tegeltje? Het is namelijk heel eenvoudig om zelf een tegeltje te bedrukken en deze voor een speciale gelegenheid of aan een speciaal persoon cadeau te geven. Hoe leuk zou je het zelf vinden als een dierbare de moeite neemt om voor jou een tegeltje te ontwerpen en te laten bedrukken? Hieronder 4 gelegenheden om een bedrukt tegeltje cadeau te geven.

Hoe te maken?

Een tegeltje is eenvoudig online te maken. Via bepaalde websites kun je met behulp van speciale ontwerpsoftware zelf een tegeltje ontwerpen. Je kunt hierbij denken aan een compleet nieuw ontwerp of aan een bestaand ontwerp waaraan jij je persoonlijke touch toevoegt, zoals een foto of een nieuw tegeltje met tekst ontwerpen. Als je vervolgens tevreden bent, kun je het tegeltje bestellen en laten versturen.

Pensioen

Heb je een collega die met pensioen gaat en wil je als directe collega’s zijnde graag een creatief cadeau geven? Geef dan een bedrukte tegel cadeau. Hebben jullie een leuke foto met het gehele team of is er een bepaald gezegde wat jullie sterk aan diegene doet denken? Ontwerp een leuke tegel, zodat diegene zich erg geliefd voelt en met een fijn gevoel afscheid van jullie kan nemen. 

Liefde

Wat is er nu mooier dan het vieren van de liefde? Liefde voelen is heerlijk en af en toe iemand laten merken dat je om diegene geeft is al een mooi cadeau op zichzelf. Als dat dan ook nog eens een zelf ontworpen en bedrukt tegeltje is, is dat helemaal tof. Heb je een leuke foto of een mooie liefdesspreuk? Je kunt het tegeltje geheel naar wens ontwerpen via Tegeltje.nl

Verjaardag

Wordt jouw vader of moeder vijftig jaar en ben je op zoek naar een cadeau wat ze neer kunnen zetten als herinnering? Geef ze dan een bedrukt tegeltje cadeau. Het bedrukte tegeltje kan aan de muur opgehangen worden, maar ook simpel neergezet worden op een kastje of ergens anders. Ben je niet zo creatief? Dan zijn er online via de ontwerpsoftware ook bestaande designs te gebruiken, die je zelf aan kunt passen met je eigen tekst of foto. Ook als je niet zo creatief bent, kun je dus zelf je bedrukte tegeltje ontwerpen.

Jubileum

Zoveel jaar getrouwd, zoveel jaar werkzaam bij een bedrijf of een andere feestelijke gelegenheid die gevierd mag worden? Een bedrukt tegeltje als cadeau voor een jubileum geven is uitermate geschikt. Het is een hele mooie herinnering die ervoor zal zorgen dat de gelukkige met een mooi gevoel terug zal denken aan dat speciale jubileum.