Bestel een lekkere pizza bij New York Pizza!

pizza

New York PizzaVandaag ga ik het hebben over New York Pizza. Ik kende dit restaurant zelf gek genoeg nog niet maar dankzij een paar vrienden wel. Dit is natuurlijk een van de grootste aanbieders op het gebied van pizza’s maar alsnog ken ik deze aanbieder dus pas sinds kort.

Ik leerde deze aanbieder kennen toen ik samen met een paar goede vrienden zin had in een lekkere pizza. Wij wilden een aanbieder vinden die verschillende pizza’s aanbiedt en deze vonden we gelukkig in de naam van New York Pizza. Mijn vrienden bestelde hier al vaker en zij lieten me al snel de website zien. Op de website zag ik veel verschillende pizza’s voor leuke prijzen staan. Ze bieden hier echt enorm veel aan en uiteindelijk bestelde ik hier een pizza hawaii, mijn vrienden kozen voor een pizza shoarma en wij konden vanaf dat moment eigenlijk al niet meer wachten tot dat de pizza’s binnen zouden komen.

new yorkWat een service!

De pizza’s kwamen gelukkig al binnen een halfuur. Dit is echt super snel, veel bedrijven doen hier vaak wel een uur of anderhalf uur over. De pizza was nog lekker warm en dat laat zien dat het qua service wel goed zit bij dit bedrijf. Mijn vrienden en ik zijn dan ook van plan om hier vaker eten te bestellen. Je vindt hier namelijk ook lekkere pasta’s en broodjes. Lijkt jou dit ook wel wat? Neem dan eens een kijkje op de website voor meer informatie en foto’s.pizza