Wil jij afvallen, fit blijven of juist aankomen?

Wil jij afvallen, fit blijven of juist aankomen? Dan is het handig om te weten dat sporten maar ook voeding evenals belangrijk is. Proteïne ofwel eiwitten zijn nodig voor je lichaam. Deze zorgen namelijk voor een gezonde spieropbouw. Na het sporten is proteïne of whey protein ideaal om de eiwitgehalte te herstellen. Veel eiwitten worden namelijk afgebroken tijden het sporten. Bij house of nutrition kun je veel soorten whey protein verkrijgen.

 

Wat is whey protein?

Whey proteïne is een soort eiwit die afkomstig is van kaas. Het is dus een proteïne afkomstig van een dierlijke product. De kaas wordt gemaakt van koeienmelk. tijdens het maken van deze kaas blijft er een soort vloeibaar middel over. Dit wordt ook wel wrongel genoemd. Dit wrongel bevat weinig lactose en is dus makkelijk verteerbaar. Deze vloeistof bevat eiwitten en wordt gedistilleerd tot er eiwitpoeder overblijft. Dit eiwitpoeder wordt whey proteïne genoemd. Er zijn verschillende vormen van whey protein, deze kun je onder anderevinden bij House of nutrition.

 

Wat zijn de voordelen van whey protein?

Whey proteïne is een wondermiddel voor je spieren. Tijdens het sporten of bewegen worden je eiwitten afgebroken. Elk cel in je lichaam bevat namelijk eiwitten en deze herstellen je spieren en helpen je spieren met het groeien. Bij gebruik van whey proteïne zorg je dus er voor dat eiwitgehalte in je cellen aangevuld worden. Deze herstellen dus naarmate jij whey proteïne consumeert. Whey proteine bevat weinig lactose en is makkelijk verteerbaar. Hierdoor zul je ook minder moeite ervaren bij het verteren van dit middel. Ook zorgt whey proteïne voor een vol gevoel. Hierdoor zul je minder snel honger krijgen en dus ook minder eten. Het is dus ook een ideale middel om af te vallen. Wil jij juist aankomen of wil jij fit zijn of blijven? Ook dan is whey protein een lifesaver! Deze zorgt namelijk voor een sterke spiermassa en sterke botten. Hierdoor zul jij fitter en krachtiger voelen. Tijdens het aankomen is het belangrijk dat jij whey proteine goed combineert met krachttraining. De combinatie van deze twee, helpen je namelijk om proportioneel aan te komen en om er fit uit te zien.

 

In welke vormen is whey proteine verkrijgbaar?

Heb jij besloten om whey protein te consumeren? Dan heeft house of nutrition goed nieuws! Zij hebben namelijk verschillende soorten en smaken. Zij bieden whey eiwitten aan in vormvan poeders, chocolaatjes, papmix en pancake mix. De poeders zijn verkrijgbaar in verschillende soorten smaken. Denk hierbij aan vanille, aardbei, chocolade, cookies en cream en banaan. Deze poeders kun je mixen met water, melk, smoothies en vruchtensappen. Afhankelijk van jouw doel kun je kiezen voor de mix die jij dus wilt maken. De chocolaatjes dienen ter snack. Je zou jezelf ook weleens moeten verwennen. Wil jij ochtend beginnen met een volle maaltijd ofwel pannenkoeken? Je kunt de pannenkoekenmix gemakkelijk mixen met water. Waar wacht je nog op?