Zoek je een seniorencamping?

Zoek je een seniorencamping waar je van je rust kunt genieten? Dan is camping de Gijzel dé ideale camping. Onze seniorencamping ligt in een mooie bosrijke en landelijke omgeving, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen. Kom hier tot ontspanning, trek er op uit met de fiets of bezoek een van de vele bezienswaardigheden.

Maak kennis met de Brabantse gastvrijheid

Op seniorencamping de Gijzel in Helvoirt maak je kennis met de Brabantse gastvrijheid. Hier kun je gezellig kamperen en beleef je een heerlijke tijd. Vanaf de camping kun je tal van uitstapjes maken. Maak een ontspannen fietstocht door de Oisterwijkse bossen en vennen, het natuurgebied Kampina, het Groene Woud of het vogelbroedgebied De Leemputten. Geen fiets meegenomen? Op de camping kun je fietsen huren. Ook beschikt het kampeerterrein over oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Cultuurliefhebber?

Ben je een cultuurliefhebber? Ook dan ben je op onze seniorencamping op de juiste plek. Het vestingstadje Heusden ligt op fietsafstand. Of maak een uitstapje naar de steden Tilburg of Den Bosch. Bij aankomt op onze camping krijg je een map met meer informatie over bezienswaardigheden in de omgeving. Zo bevat de map fiets- en wandelroutes en tips over attracties in de buurt.

Seniorencamping de Gijzel biedt je veel comfort

 

Seniorencamping de Gijzel biedt je veel comfort. Onze camping is gedraineerd en heeft een goed onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen. Op deze seniorencamping geniet je dan ook van je rust en privacy. Wil je meer informatie over deze gezellige seniorencamping? Neem dan gerust contact op met de campingeigenaren.