Zij hadden echt een mooi hip geboortekaartje

GeboortekaartjesWelkom allemaal, zoals jullie normaal van mij gewend zijn, schrijf ik over alles wat met lifestyle te maken heeft. Echter wil ik vandaag een beetje afwijken van dit thema. Wel is het een heel leuk onderwerp, namelijk hip geboortekaartje. Wanneer er een kindje op weg is, moet er natuurlijk veel geregeld worden. Hier hoort zo’n kaartje natuurlijk ook bij. Hier komt dan de naam, gewicht etc op. Zo kan iedereen zien dat het kindje gezond is en kunnen zij op bezoek komen tijdens kraamvisite.

1430313538.2556Zo heb ik al van meerdere mensen gehoord dat zij hun baby kaartje besteld hebben Kisscards. Hun website heet overigens kissgeboortekaartjes.nl. Omdat veel ouders trots zijn op hun kind willen zij dit natuurlijk ook uiten. Wat beter als dat te doen met een mooi kaartje.

De reacties zullen top zijn

KisscardsIk kan niet genoeg benadrukken dat een hip geboortekaartje veel positieve reacties zal uitlokken. Natuurlijk is dit niet het belangrijkste, maar wel zo leuk. Wanneer je dan een meisje hebt kun je en roze kaart nemen met een dier erop. Heb je een jongen dan neem je een blauwe kleur met een stoere afbeelding erop. Je hebt bij Kisscards echt zeer veel keuze. En doordat zij ook nog eens goedkoop zijn maakt het ook nog eens een leuke ervaring.