Voordelige prijs en veel kwaliteit

Bakfiets elektrisch

Met de bakfiets elektrisch heb je voor een voordelige prijs een bakfiets van hoge kwaliteit. Alle onderdelen die zijn gebruikt voor het vervaardigen van de bakfiets zijn gemaakt in eigen land. Ontwikkeling en het samenstellen van de bakfiets, tot het spuiten van het frame in de gewenste kleur. Met de onderdelen zijn alleen materialen gebruikt die van zeer hoge kwaliteit zijn, zelfs de kleinste onderdelen zijn duurzaam in gebruik. Op deze manier zijn alle onderdelen duurzaam en denk je ook aan het milieu. 

Bakfiets elektrisch

Bak van lichtgewicht kunststof

In de ruime kunststof bak kun je veel dingen vervoeren, maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld de kinderen erin naar school te brengen. Op het bankje kunnen de kinderen lekker comfortabel zitten, omdat de bak dubbelwandig is zitten je kinderen altijd veilig. Omdat de bak is voorzien van brede randen, randen die tevens mooi rond zijn afgewerkt hebben kinderen geen kans om zich te bezeren tijdens de rit in de bakfiets. Tegen de regen zijn er speciale hoezen te koop in de webshop van dolly-bakfiets.nl. 

Eigen kleuren mogelijk

 

Wil je de blits maken met je bakfiets elektrisch of ben je meer iemand die zich met de kleuren, die kun je helemaal zelf bepalen bij de aankoop van een bakfiets. De kunststof bak is in maar liefst 4 kleuren verkrijgbaar, het frame van de fiets in nog meer kleuren. Dankzij de vele combinaties heb je altijd een bakfiets die echt bij je past, rijd je flitsend door de straten en wegen van iedere stad met je kinderen gezellig in de bak.