Van mijn jeugdzonde af bij Kliniek Veldhoven

logo-kliniek-veldhoven

tattooIn mijn jongere jaren heb ik ooit een draak laten tatoeëren op mijn schouder. De laatste zomer heb ik gemerkt dat ik zoveel mogelijk shirts met lange mouw wil dragen, omdat ik het echt heel erg lelijk vind. Het ziet er niet meer uit en vooral met mijn werk kan ik dit niet laten zien. Om deze reden ben ik op zoek gegaan naar een kliniek waar ik mijn tattoo kan laten verwijderen.

Via het internet gevonden

Door goed te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen bij Kliniek Veldhoven. Op verschillende fora had ik gelezen dat deze kliniek heel erg goed te werk gaat. Door goed te zoeken op het internet had ik verschillende voor en na foto’s gezien en dat leek mij wel wat.

Nadat ik zelf voldoende informatie had verzameld besloot ik contact op te nemen met Kliniek Veldhoven voor een afspraak. Een week later ben ik langs gegaan bij de kliniek.

Tijdens de afspraak is er gekeken naar mijn tatoeage en wat hoeveel behandelingen er nodig zouden zijn. Aan de arts heb ik nog al mijn vragen kunnen stellen en uiteindelijk heb ik besloten om de behandeling te ondergaan. Het was een klein beetje pijnlijk, maar ik ben er binnenkort wel vanaf.

Er zijn nog twee behandelingen die ik moet ondergaan om het beste resultaat te krijgen. Voor nu ben ik al blij met het resultaat, omdat het bijna niet meer zichtbaar is. Als het weer wat warmer wordt buiten dan kan ik gewoon een polo of een t-shirt aan zonder enige problemen.