Relatietherapeut Rotterdam verricht wonderen in een relatie!

relatietherapeut Rotterdam

relatietherapeut Rotterdam

 

 

 

Al meer dan acht jaar heb ik een relatie met mijn vriend. De laatste tijd kampen wij met vele problemen. Onze relatie word overheerst door wantrouwen en ruzies. Natuurlijk baalden wij hier beide ontzettend van, maar toch bleven wij beide doorgaan. Ik bedacht bij mezelf hoe konden wij dit gaan oplossen? Want wij wilden elkaar absoluut niet kwijtraken. Per toeval kwam ik terecht op de website van relatietherapeut Rotterdam. Toen kwam ik op het idee, om in relatietherapie te gaan samen met mijn vriend. Ik stelde het voor aan mij vriend, en hij reageerde zeer positief. Zodoende ben ik een goede kijk gaan nemen, op de website van relatietherapeut Rotterdam. Na het lezen van een aantal recensies was ik ervan overtuigd, dat dit een goede therapeut was. Uiteindelijk maakte ik dan ook een afspraak met de relatietherapeut! 

Een paar heftige sessies met een goed resultaat!

In de sessies konden wij beide rustig ons verhaal vertellen. De therapeut stelde goede vragen, waar je dan op moest antwoorden. De therapeut zorgden ervoor dat wij elkaars problemen gingen begrijpen. Nu kunnen wij rekening gaan houden, met deze problemen en ergernissen. Op deze manier kunnen wij ruzies voorkomen. Na de sessies bij de relatietherapeut loopt onze relatie weer een stuk soepeler. Als wij ruzie hebben praten wij rustig met elkaar, en lossen wij het op een volwassen manier op!

Therapeut Relatie