Ikzelf kom al jaren bij deze kapper Breda

bert haarmode

Kapper BredaIk ben laatst voor het eerst naar een nieuwe kapper geweest genaamd Bert Haarmode. Omdat deze mij zo goed bevallen is, wil ik hier vandaag meer over over vertellen. Ik ben dan ook erg benieuwd of jullie deze kapper Breda kennen? Zo ja, wat zijn jullie ervaringen hiermee?

Ik moest dan ook echt overstappen van kapper. Allereerst vond ik die erg duur. Hier was dan ook niks mis mee, maar dan verwacht ik natuurlijk wel kwaliteit. Deze kreeg ik dus niet, vooral het scheerwerk van de bakkebaarden en achterkant van mijn nek was steeds schreef. Steeds toen ik hier iets van zei, kwamen ze met rare smoesjes dat het niet zo was. Vandaar dat ik dus ben overgestapt.

logo-bert-haarmode-300x75

 

Knippen recht voor een goede prijs

Natuurlijk moet je het eerst zelf ervaren voordat je een kapper fijn vindt. Ik kan jullie melden dat ik hier nu al vaak ben geweest en ik wordt steeds zeer goed geknipt. Deze kapper Breda is wat mij betreft dan ook een dikke aanrader.

Verder zijn de prijzen hier ook nog eens laag. Ik ben hier zo’n vijf euro minder kwijt als bij die andere. Op jaarbasis scheelt dit dan ook behoorlijk veel. Vooral dus omdat ik om de drie weken naar de kapper ga.

Het personeel is hier erg vriendelijk

bert haarmodeNatuurlijk verwacht je dit wel bij een kapper, maar bij Bert Haarmode is het personeel zeer vriendelijk. Ze maken altijd gezellig een praatje en ze herkennen je als je binnen komt. Wil jij een afspraak maken? Bezoek hun website kapperbreda-noord.nl dan maar eens