Heerlijke low carb recepten vind je bij Dieetland

dieetlandlogonewHoi allemaal, wat leuk dat jullie mijn blog weer bezoeken. Zoals mijn trouwe lezers weten ben ik een sportieve dame. Ik zit vaak online op zoek naar goede adressen waarvan ik denk waar jullie iets aan hebben. Zo wil ik het vandaag gaan hebben over afvallen. Iedereen, vooral vrouwen hebben deze gedachten vaak. Vooral als de zomer er weer aan komt moeten er een paar kilo’s van af. Omdat ik meerdere vriendinnen heb die al flink wat kilo’s zijn afgevallen ga ik hun tips vandaag met jullie delen. Zo hebben de meeste van hun low carb recepten gegeten. Nu begrijp ik dat sommige van jullie niet weet wat dit precies inhoudt, daarom zal ik hier dieper op in gaan.

slim-pasta-spaghetti-bolognese

Wat betekend low carb eigenlijk?

sandwich_tonijnsalade1Als je wilt afvallen moet je minder koolhydraten eten. Dit zijn namelijk de energiebronnen die voor energie zorgen. Wanneer je deze niet in je lichaam hebt gaat het op zoek naar andere bronnen. Wanneer jouw lichaam dan vetten verbrandt begin je met afvallen. Nu is het niet voor iedereen weggelegd om lekkere gerechten te laten staan. Gelukkig heb ik hier een oplossing aan jullie voor. Ga een naar dieetland.nl. Hier vind je meer als genoeg lekkere low carb recepten. Zo kun je dus eenvoudig afvallen en ook nog eens lekker eten. Je kunt hier ook trouwens gezonde snacks voor tussendoor bestellen. Hier heb ik zelf al meerdere malen gebruik van gemaakt. Dus ik zou zeggen probeer ook eens een recept uit van Dieetland en je zult zien dat jij ook een positief invloed krijgt op je gewicht.