Grote maten bh – stevigheid met sexy flair

De boezem krijgt nogal eens kwalificaties van fruit. Het zal de vorm zijn van borsten die doet denken aan appels of peren. Vanaf cup A tot ver in de C zijn deze twee fruitvormen schering en inslag. Zijn borsten echt wat groter, dus vanaf maat D? Dan is er sprake van een forse maat. Ben je gezegend met een fraai decolleté en een vol lopende boezem? Dan komt het fruit van de meloen in zicht. Zo’n boezem vraagt dan wel om een wat betere steun dan cup B behoeft. Val je in de grotere maten, dan is een grote maten bh met kwaliteit eigenlijk wel nodig. Kwaliteit betekent hier ook brede schouderbandjes en vooral een sterk en toch elastisch rugpand. En dan hebben we het over de klassieke beugel bh.

Goed zitten, oké, maar het moet ook mooi staan

Een bh moet goed zitten, comfort is echt een dingetje. Dat betekent echter niet dat een grote maten bh uitgevoerd hoeft te worden als een soort textiel harnas. Want je bh is niet alleen je ondersteuning, het is ook degelijk je lingerie. Gelukkig zijn er genoeg bh’s met grote cupmaten die niets aan vrouwelijkheid verloren hebben. Die geven én steun en een sexy look. Kijk eens rond, je vindt een ruim aanbod aan lingerie die luxe en erotiek uitstraalt. Vanaf cup D gaan bh’s meer corrigeren maar doen ook ander werk goed. Zo liften ze je borsten verleidelijk en helpen ze je ook nog eens aan een slanker aanzien.

Een grote maten bh moet wel exact passen

Je weet het meteen als je ruzie krijgt met je bh. Rugpijn vooral, maar ook hoofdpijn en striae geven aan dat jij niet overweg kunt met je intieme kledingstuk. Dit soort zaken vragen om een betere bh. De moeilijke bh kun je het best zo snel mogelijk uittrekken want die komt je natuurlijke houding niet ten goede. Wanneer gaat het mis? Bijvoorbeeld als je bh zichtbaar aftekent aan de bovenzijde. Of als je borsten uitpuilen, net onder je oksel. Oorzaak is dan hoogstwaarschijnlijk een te kleine bh. Pas dan een grotere maat. Houd wel het model van de bh in de gaten. Want elk model doet weer iets anders met je boezem. Zo krijg je met een full cup bh een stevige lift zonder aan steun te verliezen. De sexy look komt dan doordat de horizontale naad van je bh de boezem net even naar voren drukt. Meer geraffineerdheid nodig? Kies dan voor een bh met broderie in de bovencup.

Modellerende cups in een grote maten bh

Een drie- of vierdelige cup biedt extra steun en comfort en lift ook prima. Zo’n grote maten bh centreert de boezem waardoor de borsten meteen ook licht op worden geduwd. Ondertussen duwt de onder cup beide borsten naar voren. Een verstevigd zijstuk helpt de hele boezem mooi in het midden te houden. Het eindresultaat mag er zijn: een schitterende ronde vorm. Check bij dit soort bh’s wel of de cups van stevige stof zijn gemaakt en het rugpand ook sterk is.

BH Support – Vind jouw perfecte bh door persoonlijk advies!

Herstellen van iets geringer borstvolume onderin

Ben jij behept met een boezem die onderin veel ronder is? Ga dan voor een grote maten bh met een iets hoger middenstuk. En dan in combinatie met een cup die over een hoge decolleté lijn beschikt.