Dit zijn de populairste soorten herentruien

herentruien

Ben je als man op zoek naar een mooie trui? Dan valt er tegenwoordig veel te kiezen. Dan moet je denken aan een hoodie, een lekkere trui van polyester of een stijlvolle nette coltrui. Er is voor elke gelegenheid en voor elk seizoen een fijne herentrui beschikbaar.

Hoodies

Een van de meest verkochte en lekker zittende trui is de hoodie. Vroeger droegen mannen hoodies alleen thuis, maar tegenwoordig zijn hoodies een mode item geworden en is het heel normaal om deze ook buitenshuis te dragen. Hoodies zijn in elk denkbare kleur verkrijgbaar, zowel neutraal als in felle kleuren en met of zonder capuchon. Hoodies zijn ook van diverse materialen gemaakt, denk hierbij aan merinowol, polyester of katoen, waaruit gekozen kan worden. Bekende grote merken of personen drukken hun logo ook op hoodies, wat een grote aantrekkingskracht heeft op de consument en vooral op jongeren. Denk hierbij ook aan eigen merken van influencers wat door de jeugd en jongvolwassen online veel gezien wordt en daardoor als populair gezien wordt. 

Pullovers

Dunne pullovers zijn nog vrij nieuw in modeland, maar zijn erg in opkomst. Dit zijn strakke truien van dunne stof. Ook als je het snel warm hebt, is het nu dus mogelijk om een trui te dragen naar kantoor.

Een pullover is goed te dragen over een t-shirt en ziet er stijlvol uit. Populaire kleuren zijn beige en donkerblauw deze worden vaak gecombineerd met een nette broek, zoals een chino of pantalon.

Coltruien

Naast de populaire hoodies zijn coltruien ook nog steeds in opkomst. Een coltrui is niet alleen erg modieus en hip, maar biedt ook een hoop draagcomfort en warmte. In het najaar is het een veel gedragen mode item omdat je zonder jas toch goed beschermd bent tegen kou of wind. Een groot voordeel van een coltrui is dat je deze trui goed kunt combineren met blouses of een colbert. Het dragen van een coltrui is zowel zakelijk als casual gezien een goede keuze voor verschillende gelegenheden. Bij Gentiluomo vind je diverse luxe truien met diverse soorten cols.

Kabeltrui

Kabeltruien zijn gebreide truien voor heren die binnen het chiquere segment vallen. Het fijne aan een kabeltrui is dat deze truiensoort voor elk seizoen te koop is. Wil je een kabeltrui voor het voorjaar of de zomer? Kies dan voor een lichte wolsoort. De najaar en wintertruien worden van dikkere wolsoorten gemaakt. Zo kan je er het hele jaar netjes en warm bij lopen met een kabeltrui.