Goeie tip waar jij jouw scooter rijbewijs kunt halen!

Scooter rijbewijs

Scooter rijbewijs

 

Twee maanden terug ben ik 16 geworden en dat betekent dat ik aan mijn scooter rijbewijs mag beginnen! Voor mijn verjaardag heb ik een gloednieuwe Vespa gekregen van mijn ouders. Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik een paar centjes moest bijleggen omdat een Vespa bromfiets nou eenmaal niet de goedkoopste is. Maar dat vond ik helemaal niet erg, aangezien de goede kwaliteit en hoe lang zo bromfiets mee gaat. Daarom had ik het er graag voor over.

Maar goed allemaal leuk en aardig zo nieuw vervoersmiddel maar als je er niet op mag rijden heeft het niet echt veel zin. Dus hup snel mijn scooter rijbewijs halen! Daarom ging ik opzoek naar een verkeersschool bij mij in de buurt.

Wesseldijk

Scooter rijbewijs

Na een tijdje internetten kwam ik uit bij de rijschool Wesseldijk, waar ik al binnen een dag mijn bevoegdheidsverklaring zou kunnen halen. Dat vond ik natuurlijk mooi, want ik wilde zo snel mogelijk op mijn nieuwe scooter kunnen rijden inplaats van met de fiets naar school. Ook zag ik dat je bij Wesseldijk op een splinternieuwe Vespa lest! Dat is al helemaal mooi mee genomen, omdat ik via deze manier alvast mooi kon oefenen op mijn aanstaande bromfiets. Waar ik straks al die tegemoetkomende kilometers mee ga rijden.

Zo snel als ik kon pakte ik mijn telefoon en maakte ik een belletje. De rijinstructeur waarmee ik sprak was hartstikke enthousiast en hij zei dat ik volgende week al kon beginnen. Ook vertelde hij mij dat ik me geen zorgen hoefde te maken over dat ik ging zakken omdat zij de hoogste slagingspercentage hebben!