e achter b rijbewijs gehaald

logo osseforth

E achter BOndanks je al je autorijbewijs hebt is het altijd spannend om een nieuw rijbewijs te halen. Mijn autorijbewijs had ik gehaald bij Osseforth, dus was ik ook van plan om mijn e achter b rijbewijs te gaan halen bij hun. Mijn periode bij Osseforth was erg prettig. Ze hebben namelijk goed opgeleide instructeurs die ervoor zorgen dat jij goed voorbereid het examen in gaat. Ik had daarom contact opgenomen om te vragen om ik mijn e achter b rijbewijs kon halen bij hun. Dat was natuurlijk geen enkel probleem en werd direct ingepland.

Mijn rijlessen verliepen uitstekend. Ik werd goed ondersteund en mijn zwakke punten werden goed bespreekbaar gemaakt. Doordat we mijn zwakke punten goed bespreekbaar maakte, konden we deze zo snel mogelijk verbeteren. Dat ging al vrij snel, want binnen 10 lessen mocht ik al op examen. Tegenwoordig is dat vrij snel. Ik ben mijn instructeur daarom ook erg dankbaar. Hij heeft mij goed voorbereid naar het examen laten gaan.

Het examenbovag

Mijn examen verliep perfect. De examinator had geen op of aanmerkingen. Dat is natuurlijk altijd goed om te horen. Ik ben daar het bedrijf Osseforth enorm dankbaar. Ze leveren echt fantastisch werk. Indien ik nog een opleiding wil volgen kom ik ook zeker terug!

Op de website vind je veel informatie. Zo worden alle diensten duidelijk omschreven. Indien je vragen hebt kan je ook te allen tijde contact opnemen. Ze staan je graag te woord.