De voordelen van een Maxi Cosi Tobi

Zoals vele producten voordelen hebben, heeft ook de Maxi Cosi Tobi een aantal voordelen. Er zijn verschillende eigenschappen die het overwegen van de aanschaf, van een Maxi Cosi Tobi, de moeite waard zijn. Dan zul je denken dat alle Maxi Cosi’s wel iets hebben wat voordelen oplevert, maar bij deze Maxi Cosi zie je dingen die je niet bij alle soorten terug ziet.

Snel en makkelijk instappen

Vaak is het een heel gedoe met de gordels om een kind in een autostoeltje te plaatsen. Bij het erin plaatsen blijven ze achter de rug zitten en moet je ze naar voren halen. En wanneer je je kind eruit wil halen blijven de gordels in de weg zitten. Bij de Maxi Cosi Tobi is dit echter niet het geval. De harnasgordels blijven openstaan waardoor je je kind heel makkelijk erin kunt plaatsen en eruit kunt halen.

Extra veiligheid
Bij het vastmaken van de gordel wordt aangegeven of je hem goed strak hebt zitten of niet. Er is namelijk een kleurenindicator ingebouwd, waaraan je kunt zien of je de gordel op de goede manier hebt bevestigd. Hierdoor kun je fouten en ongelukken voorkomen. Daarnaast zitten aan weerskanten van de stoel beschermingskussens. Mocht je een ongeluk krijgen, die via zijkant gaat, zit je kind ‘stabiel’.

Het verstellen van de stoel
In plaats van dat alle onderdelen apart moet verstellen, is het bij de Maxi Cosi Tobi mogelijk om alles in één keer te doen. Zo kun je zowel de hoofdsteun als de harnasgordels tegelijk verstellen. Daarnaast is het mogelijk om de stoel in vijf verschillende comfortabele zit- en slaapstanden te verstellen. Waardoor je het voor je kind plezier maakt om met de auto te reizen.