Beveiliging in Nederland

In Nederland zijn er heel veel bedrijven die zich richten op beveiliging, maar wat zijn nu de grootste bedrijven? Hier vind je een overzicht van de grootste beveiliging bedrijven in Nederland.

1. Trigion

Deze organisatie maakt onderdeel uit van de Facilicom Group, een bedrijf dat ruim 100 jaar actief is in Nederland en ook in België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk op het gebied van allerlei soorten facilitaire diensten. Met ruim 7000 Nederlandse werknemers hebben zij een groot aandeel in de Nederlandse markt van beveiliging, brandveiligheid, hospitality, monitoring services, toezicht en handhaving en recherche en consultancy. Deze beveiligingsorganisatie heeft veel ervaring met gerenommeerde en veeleisende opdrachtgevers en in de loop der jaren nog meer kennis vergaard.

2. G4S

Deze grote multinational is actief in meer dan 100 landen en heeft in Nederland ook ruim 6500 werknemers. Het bedrijf richt zich op allerlei soorten veiligheid: veiligheid in de publieke sector, op luchthavens, bij de winning van olie en gas, bij evenementen, in de gezondheidszorg, voor financiële instellingen, bij transport en logistiek, zakelijke dienstverlening en bouw, havens en retail. In de G4S safety solutions webshop zijn producten verkrijgbaar op het gebied van gasdetectie, adembescherming en valbeveiliging.

3. Securitas en NVD Beveiliging Groep

Securitas is een van oorsprong Zweedse multinational met vestigingen in Noorwegen, Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Deze biedt camerabeveiliging en inbraaksystemen, hospitality, surveillance, beveiliging, monitoring diensten en meer. De NVD Beveiliging Groep houdt zich bezig met alarmcentrale, objectbeveiliging, surveillance, techniek, hospitality, cyber security, totaalbeveiliging en beveiliging van huizen.