Zo vergelijk jij de beste föhn!

Ben jij opzoek naar de beste föhn? Dan ben jij hier op de juiste plaats. Om jou te helpen bij je zoektocht zullen we in dit artikel de beste föhn vergelijken. Daarnaast gaan we in op een aantal functies waar jij rekening mee dient te houden bij het kopen van een föhn. Lees het allemaal hieronder!

Föhns vergelijken

Om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, hebben we enkele van de beste haardrogers op de markt van vandaag vergeleken.

Dyson: Dyson staat bekend om hun superieure technologie en moderne ontwerpen. Hun Supersonic haardroger combineert de krachtige, efficiënte motor van Dyson met intelligente warmteregeling voor een snelle droogervaring met minimale schade aan je haar. De opzetstukken zijn allemaal ontworpen om je te helpen je haar op verschillende manieren te stylen.

BaByliss: BaByliss houdt zich al sinds 1961 bezig met het maken van hoogwaardige haarverzorgingsproducten. De Pro Digital Sensor Hairdryer is een zeer veelzijdig apparaat dat professionele resultaten levert dankzij de ionische keramische technologie en Nano Titanium platen. Met het borstelhulpstuk kun je snel en gemakkelijk krullen, golven of strakke rechte stijlen creëren.

Philips: Philips is een toonaangevend elektronicamerk en hun producten staan bekend om hun innovatieve ontwerpen en betrouwbare prestaties. De Philips ProCare Auto Control haardroger heeft een intelligente automatische warmteregeling die je helpt de perfecte temperatuur voor jouw haartype te bereiken. Het apparaat wordt ook geleverd met drie opzetstukken, waaronder een diffuser, concentrator en stylingborstel.

Braun:  Braun bestaat al sinds 1921 en sindsdien maken ze enkele van de populairste haarverzorgingsproducten op de markt. Hun Satin Hair 7 Dryer heeft een krachtige motor met een gelijkmatig warmteverdelingssysteem voor snelle droogtijden zonder je haar te beschadigen. Het apparaat wordt ook geleverd met drie opzetstukken voor verschillende stylingopties.

Welke functies zijn belangrijk bij het kopen van een föhn?

Als je op zoek bent naar de beste haardroger, zijn er een paar kenmerken waar je op moet letten. Het type motor, het wattage en de hulpstukken moeten allemaal overwogen worden bij je aankoop.

Motor: Het type motor bepaalt hoe krachtig het apparaat is. Motoren met een hoog wattage werken meestal sneller, maar kunnen bij verkeerd gebruik ook je haar beschadigen. Motoren met een laag wattage werken langzamer, maar veroorzaken niet zoveel hitteschade aan je haar.

Wattage:  Het wattage van een haardroger bepaalt hoeveel vermogen hij kan opwekken. Hoe hoger het wattage, hoe krachtiger het apparaat is en hoe sneller het zal werken. Zoek een apparaat met minstens 1200 watt als je snelle droogtijden wilt bereiken.

Hulpstuk: Verschillende opzetstukken kunnen je helpen je haar op verschillende manieren te stylen. Zoek een model met ten minste twee of drie verschillende opzetstukken, zodat je kunt experimenteren met verschillende stijlen.