Workshop sieraden maken Gouda volgen?

Ik vind het wat dat betreft heerlijk om actief te zijn met mijn handen. Dit doe ik maar al te graag door geregeld mee te doen aan een workshop sieraden maken Gouda en omstreken. Bij Inspiratio ben je namelijk van harte welkome als je net zoals ik een workshop wilt volgen. Met sieraden maken draag je als het ware zorg aan je eigen uiterlijk, tevens ook de mogelijkheid om dit als cadeau te geven aan een ander. Niks is leuker om zelf een cadeau te maken en deze te overhandigen aan je dierbare. Ik vind het namelijk erg leuk om druk bezig te zijn met mijn handen, door middel van het feit dat je bij hun ook een webshop vinden kan…..cropped-logo-1-300x67

Genoeg te beleven

Wat ik ook al eerder aangaf is dat er bij hun een webshop te vinden is waar je een geheel pakket kan vinden om het thuis te proberen! Voor een aantrekkelijke lage prijs kan je dan ook prachtige sieraden maken, hoe leuk is dit om te doen?!

Het feit dat ik eerst nog niet van dit bedrijf wist en er nu maandelijks kom zegt genoeg toch? Hier kan je namelijk in een gezellige groep bezig zijn met je handen, geen stress niks, gewoonweg zorgeloos lachen en knutselen. Als je net zoals ik workshop sieraden maken Gouda en omstreken invoert op het internet weet ik in ieder geval zeker dat ik jou ook eerdaags daar tegenkom! 

sliderr2-1081x368