Witgoed specialist gezocht!

Witgoed specialist gezocht die er hopelijk voor kan zorgen dat onze wasmachine gemaakt wordt. Een wasmachine missen voor een paar dagen is niet erg, maar als je te horen krijgt dat je het niet voor mekaar krijgt om hem gemaakt te hebben baal je als een stekker.

1170_780_vac-bedijfsfotos_036-300x201

Nu dat onze wasmachine het van de week had begeven heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet. Niet zozeer een nieuwe machine, meer een bedrijf die het voor ons kan repareren. Zonder een wasmachine zitten is in het begin niet erg. Echter wel wanneer je twee kleine kinderen in huis hebt.

Zodoende ben ik gaan zoeken op het internet en vrijwel meteen terecht gekomen op de website van Aan geen Brug Electro. Hier is het mogelijk om zowel een reparatie uit te laten voeren plus het feit dat je ook witgoed kan laten maken. Door direct contact op te nemen met hun werd het snel mogelijk gemaakt dat het wordt gerepareerd. Zo stonden ze nog geen uur later al bij ons op de stoep om de wasmachine te bekijken en hopelijk ook te maken.