F1 vuurwerk, ook wel bekend als categorie 1 vuurwerk, is een vuurwerk soort dat het hele jaar door te verkrijgen is. Dit vuurwerk mag dan ook het hele jaar worden afgestoken. Een andere naam voor dit type vuurwerk is kindervuurwerk. Dit komt omdat het relatief veilig in gebruik is. Knalerwten, kleine fonteinen en sterretjes zijn bekende soorten F1 vuurwerk. F1 vuurwerk kun je afsteken tijdens de jaarwisseling of tijdens andere feestelijke evenementen. Wordt het team dit jaar voetbalkampioen? Dan mag een kleine fontein niet ontbreken. Is er iemand jarig? Dan zijn sterretjes een leuke toevoeging op de taart. Vanaf een leeftijd van 12 jaar mogen kinderen F1 vuurwerk kopen. Dit vuurwerk mag vervolgens zonder regels altijd worden afgestoken.

Vuurwerk dat je ook binnenshuis mag gebruiken

F1 vuurwerk mag ook binnenshuis worden gebruikt. Dit komt doordat dit type vuurwerk minder kruid bevat. Wanneer je twijfelt of het vuurwerk wel of niet binnenshuis mag worden afgestoken kun je de handleiding lezen. Zo voorkom je gevaarlijke situaties. Voor de zekerheid kun je beter al het vuurwerk buiten afsteken. Tegen het einde van het jaar liggen de meeste winkels vol met vuurwerk. De rest van het jaar zie je nergens vuurwerk in de winkels liggen. F1 vuurwerk kun je gewoon het hele jaar door kopen, zodat je ook tijdens feestjes en bruiloften vuurwerk kunt afsteken. Dit vuurwerk is online te koop en kun je op diverse locaties ophalen. Zo ga je een spetterend feestje tegemoet of een bruisende jaarwisseling.

Het grootste assortiment F1 vuurwerk

Via Vuurwerkland.nl kun je jouw vuurwerk veilig en snel aanschaffen. Door het brede aanbod heb je een ruime keuze aan diverse soorten vuurwerk. Zo kun je de hele avond genieten tijdens de jaarwisseling. Bij aanschaf van het vuurwerk krijg je hier een gratis vuurwerkbril bij. Door deze te dragen tijdens het afsteken van het vuurwerk zorg je voor nog meer veiligheid. Verras de buren met jouw mooie vuurwerk dat je tijdens de jaarwisseling gaat afsteken. Hier zal nog lang over worden nagepraat. Voor jong en oud is er genoeg te vinden wat zal zorgen voor een knalavond. Vermijd de drukte in de winkels en bestel jouw vuurwerk vanuit je luie stoel. Online kun je rustig het aanbod bekijken en de bestelling vervolgens afhalen wanneer het jou uitkomt.