Verse Magische truffels van Trufflemagic, voor betere gezondheidsvoordelen

In de zestiger jaren geloofde Dr. Timothy Leary van de Harvard Univesiteit dat Psilocybine , een actieve chemische stof in paddo’s, de mogelijkheid had om gemakkelijk de menselijke hersenen beter te maken. Magische truffels zijn een soort paddenstoelen die onder de grond groeien, en ze zijn beter gekend omwille van de psychedelische en hallucinogene effecten. Normaal bevatten magische truffels de stoffen psilocybine en psilocine, die deze effecten in toenemende mate veroorzaken. In feite zijn dit dezelfde stoffen die ook aanwezig zijn in paddo’s, en sommige mensen maken geen onderscheid tussen paddo’s en magische truffels, terwijl het toch twee verschillende producten zijn. Volgens het biologische perspectief , is het overlevingsmechanisme van de groeiende schimmel de meest nauwkeurige omschrijving voor de truffel. De schimmel kan gemakkelijk uitgroeien tot paddenstoel, maar als het mycelium in de schimmel niet genoeg zuurstof krijgt of ze heeft niet de gepaste bodem om te kunnen overleven, dan gaat het vruchtlichaam van de schimmel zich ondergronds ontwikkelen, en wordt het truffel of sclerotia genoemd. Een van de meest verbazingwekkende verschillen is het feit dat de Magische Truffel ondergronds groeit en de Paddo bovengronds. Sclerotium is de officiële naam voor Magische truffel, en het wordt ook wel “de steen van de filosoof” of “ Trip knollen” genoemd.

De effecten van het nemen van Magische Truffels:

Trufflemagic.com bezorgt je kwaliteitsvolle en verse magische truffels die je de meest onvergetelijke ervaring geeft van jouw trip. Natuurlijk is het zo’n geweldige ervaring dat je het wel moet delen met jouw vrienden. Hyper-sterke Magische Truffels zijn een aanrader voor de ervaren gebruiker van psilocybine, die op zoek is naar het sterker spul en een langere trip wenst waarbij verbazingwekkende krachtige visuele ervaringen bekomen worden. Het gebruiken van Magische Truffels zou je kunnen leiden naar een niveau van totaal andere zintuiglijke waarnemingen, en het veroorzaakt ook vaak hallucinaties. Je zal echt verbaasd staan van het zien van al die kleuren en patronen , en zo zal je ook gevoeliger worden voor licht. Het gebruiken van Magische Truffels zou je kunnen helpen om alles meer intens te beleven. Zo zou het je samen met het eten van een zoete aardbei of het drinken van een kop warme thee, onder haar invloed kunnen brengen tot enorm intense ervaringen. Verder worden ze vaak gebruikt om therapeutische resultaten te bekomen, dus meestal om te komen tot een bepaald niveau gebaseerd bewustzijn. Het gebruiken van Magische Truffels zou dus nuttig zijn voor jou om inzicht te krijgen hoe je mensen rondom jou gelukkiger kan maken en hun leven zou kunnen veranderen.

Psychoactieve ingrediënten:

De Magische Truffels zijn een zeer goede keuze om voordelen voor de gezondheid te verhogen door een beter bewustzijn van de gezondheid. In vergelijking met anderen zijn Magische Truffels sterker, en ze zijn ook echt wel de beste keuze wanneer men een mooie trip ervaring wil opdoen.  Normaal gesproken, bevatten Magische Truffels psychoactieve bestanddelen die jouw wereld volledig zouden moeten opentrekken met zeer geavanceerde effecten. ‘Truffle Magic’ biedt jou Magische Truffels van topkwaliteit, evenals paddo kweeksets, te samen ook met meer natuurlijke producten die onverwachts voor een gezonde groei met meer voordelen kunnen zorgen.