Veilig kaal en glad met een goede schaamhaar trimmer

Als echte man ben je wel gewend te moeten scheren. Gezichtshaar, of je het nou behaard houdt of niet, moet je toch bijhouden. Maar daar heb je genoeg goede alternatieven voor om je baard mooi getrimd te houden of een heerlijke babyface. Maar ‘down there’ zijn de alternatieven een stuk minder. Voor de dames is er genoeg uitgevonden om het gras te maaien maar voor de mannen kom je al gauw weer uit op het ouderwetse scheermesje. Dit is helemaal niet veilig en ook niet hygiënisch.

Intieme delen verdienen aandacht

Als man zijnde is het belangrijk dat jouw intieme delen voldoende liefde en zorg krijgen. Het zijn jouw kroonjuwelen, waar je zuinig op moet zijn. Een goede hygiëne en kale ballen is belangrijk en zeker ook voor jouw seksleven.

Laten we eerlijk zijn, vrouwen vinden het nu eenmaal niet fijn als ze daar beneden een complete jungle aantreffen. Een goede schaamhaar trimmer is belangrijk om jouw kroonjuwelen een goede verzorging te bieden.

Weinig alternatieven voor de man

Het grote nadeel is dat er weinig alternatieven zijn voor de man op de beauty markt. De meeste trimmers missen gewoon de juiste power om jouw intieme zone echt goed kaal te krijgen. Daarom is het ook belangrijk om een schaamhaar trimmer te kopen die jouw intieme gedeelte op een veilige manier glad krijgt.

De schaamhaar trimmer van Balzy is er eentje die een revolutionaire techniek heeft gevonden van de juiste samenstelling met keramische messen. Zonder al te veel moeite kun jij nu genieten van een goede schaamhaar trimmer.

Get rid of the jeuk!

Er is niks ergens dan jeuk aan je zak. Ja sorry, zeg het maar even zo plat als het is. Maar hoe gênant is het als je ergens in het publiek bent en je hebt ineens heel erg jeuk. Even in het openbaar aan je ballen krabben is niet echt netjes. De Duitse Bondscoach Joachim Löw deed dat wel en die wordt daar inmiddels al jaren aan herinnerd.

Los daarvan is jeuk vaak onnodig. Tuurlijk kan er een medische oorzaak zijn van jeuk maar negen van de tien keer komt dit door verkeerd scheren. Want wat doen de meeste mannen? Die scheren hun ballen helemaal kaal met een scheermes.

Vervolgens gaan die haartjes weer groeien, en schaamhaar groeit niet recht maar heeft allemaal krullen en dat gaat schuren. Daarom is het verstandig om niet met een scheermes te scheren maar met een schaamhaar trimmer. Daarmee scheer je je intieme delen niet helemaal kaal maar millimeter je de haartjes.

Houd het goed bij

Heel belangrijk om jeuk en irritatie te voorkomen is het regelmatig bij houden van jouw intieme delen. Als je alleen maar scheert als je een leuke avond verwacht of dat het zo lang is geworden dat je vlechtjes kan maken dan ben je gewoon te laat.

Maak er voor jezelf een verwen moment van. Door tijdens het douchen jouw intieme delen goed te verzorgen en ook aan de rest van jouw lijf extra aandacht te schenken. En gun jezelf een goede schaamhaar trimmer. Je mag best in jezelf investeren.