Veel soorten e-sigaretten en toebehoren

Wil jij wel eens een nieuw smaakje proberen? Of wil je je voorraad uitbreiden? Een E-sigaret kopen doe je bij Smokesmarter. Hier zijn er diverse soorten e-sigaretten te koop, maar ook starterspakketten en toebehoren. Zo haal je alle benodigdheden bij dezelfde leverancier, wel zo makkelijk. Daarbij zijn er maar liefst 500 verschillende smaken e-liquids. Op die manier kan ieder e-smoker hier terecht, wat jouw smaak ook is. Zoetliefhebbers of liefhebbers van pittige, donkere of exotische smaken kunnen hier hun hart ophalen. Wil je juist even helemaal geen smaakje? Dan kies je voor een neutrale variant. Ook deze zijn bij Smokesmarter verkrijgbaar. Kun je niet kiezen? Dan leg je thuis toch een voorraadje aan? Bij Smokesmarter zijn er erg betaalbare e-sigaretten en e-liquids te koop.

Welke e-sigaret ga jij kopen?

De een is overgestapt op de e-sigaret om niet zoveel nicotine meer binnen te krijgen, de ander wil gewoon graag experimenteren met verschillende smaakjes. Wat jouw reden voor het dampen ook is, bij Smokesmarter koop je eenvoudig jouw e-sigaret. Je kunt kiezen uit diverse bijbehorende e-liquids. E-liquids bestaan uit de bestanddelen PG en of VG. De verhoudingen tussen PG en VG kunnen per merk en zelfs per e-liquid verschillen. Het PG-gehalte bepaalt de zogeheten throat hit (keelgevoel). Het VG-gehalte zorgt voor de hoeveelheid damp. Elke e-liquid is zowel met als zonder nicotine verkrijgbaar. Ieder e-liquid is verkrijgbaar met het gewenste nicotinegehalte. Op die manier kunnen alle soorten e-smokers hun eigen samengestelde e-sigaret bestellen.

Vragen of aanvullende informatie over e-sigaretten?

Met al die keuzemogelijkheden kan het voorkomen dat je wel wat hulp kunt gebruiken. De experts van SmokeSmarter helpen je graag verder met passend advies. Iedere werkdag zijn de medewerkers in de fysieke winkel aanwezig om je vragen te beantwoorden. Vraag bijvoorbeeld hulp via chat of whatsapp. De helpdesk is iedere werkdag van 9.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Weet je al wel welke e-sigaret je wilt kopen? Bestel dan voor 21.00 uur en ontvang je bestelling de volgende dag.