Top 3 bekende Nederlandse jeansmerken

Het vinden van de juiste jeans lijkt altijd een groot struikelblok. Het ene merk is geschikter voor mensen met lange benen, terwijl het andere juist geschikt is voor mensen met brede heupen. Wat jouw lichaamsvorm ook is, bij de drie bekende Nederlandse jeansmerken. In dit artikel vind je een top 3 van bekende Nederlandse jeansmerken.

1. Red Button Jeans

Op zoek naar een jeansmerk dat de kracht van de juiste pasvorm snapt? Neem dan eens een kijkje naar Red Button Jeans. Dit is een vrij nieuwe naam in de markt, maar heeft al snel zijn stempel gelegd. Dit merk heeft namelijk bewezen dat ze in staat zijn om een geweldige pasvorm voor een goede prijs aan te bieden. Ook de kwaliteit stijgt veel verwachtingen te boven. Voordat een nieuw model wordt uitgebracht, ondergaan ze een strenge keuring waarin wordt bepaald of het ontwerp bestendig is tegen het dagelijks gebruik. Dit toont aan dat ze snappen dat de doelgroep op zoek is naar een jeans die gebruikt kan worden en niet na een paar keer dragen versleten lijkt te raken.

2. New Star Jeans

New Star Jeans is een klassieker binnen de jeansmerken in Nederland. Dit merk bestaat al sinds 1987 en valt onder het label Basic Fancy Line. Waar New Star Jeans voor staat? Kwalitatieve jeans die de casual look omarmen voor een mooie prijs. Bij dit merk kan je er vanuit gaan dat je nooit teveel betaalt voor jouw broeken. Ieder ontwerp is met zorg samengesteld door het ontwerpteam. Er is zowel een mannen- als vrouwen collectie beschikbaar die beide broeken in verschillende washes aanbieden.

3. Brams Paris

Brams Paris is een van de meest populaire jeansmerken in Nederland. Dit is een merk dat in 1975 in Nederland is opgericht en is sindsdien nooit meer uit het straatbeeld te denken. Het doel van Brams Paris is om de klassieke ontwerpen altijd beschikbaar te hebben, maar om ook van tijd tot tijd met speelse ontwerpen te komen. Het merk laat zien hoe goede kwaliteit, goede pasvorm en een mooie prijs samen kunnen komen. Het is niet voor niets dat mensen steeds terugkomen voor dit merk. Zoals je verwacht van een spijkerbroek, gaan de broeken van dit merk een lange tijd mee. Ze zijn dus echt bestendig tegen het dagelijkse gebruik en de vele wasjes.