Speeddating Amsterdam tips: zo ben je goed voorbereid

Is speed dating iets wat je altijd hebt gedacht over te doen, maar je hebt nooit de moed gehad om daadwerkelijk boek jezelf in voor een evenement? Dan is dit het moment om je dating lot in eigen handen te nemen en een aantal van de prachtige singles te ontmoeten die speed dating uitproberen.

Vooral omdat, om u te helpen, hebben we samen onze top 5 tips voor de eerste-timers om hen te helpen introduceren in de wereld van speed dating. Dit betekent dat je in een mum van tijd kunt chatten en flirten met een aantal geweldige singles en je eerste matches binnen kunt halen!

1: Schaam je niet tijdens Speed Dating

Natuurlijk, je gaat een beetje zenuwachtig te zijn wanneer u uw eerste speed dating evenement bij te wonen – zelfs singles die zijn geweest om twee of drie evenementen voor zenuwachtig zal zijn. Immers, je gaat ontmoeten en chatten met een groot aantal vreemden. Dus een beetje nerveus zijn is volkomen normaal.

Wat je niet moet doen, is je overmatig zorgen maken over het idee dat je jezelf op de avond in verlegenheid zult brengen. Je bent echt niet! Iedereen op een speed dating evenement is er voor dezelfde reden, om singles te ontmoeten en hopelijk iemand speciaal te vinden. Dat betekent dat iedereen in hetzelfde schuitje zit, dus er is absoluut geen reden voor jou om je beschaamd te voelen over wat dan ook.

Probeer in plaats daarvan te ontspannen en verkoop jezelf aan al je dates. Als je iemand tegenkomt die je niet leuk vindt, geen zorgen, de date zal na 5 minuten voorbij zijn en je hoeft niet meer met hem te praten!

2: Bereid enkele vragen op voorhand voor

Speed dating is bedoeld om snel te zijn, wat betekent dat met slechts 4 of 5 minuten per date, je niet veel tijd zult hebben om iemand echt te leren kennen. Daarom is het belangrijk om enkele vragen klaar te hebben die je aan singles zou willen stellen. Dit kan van alles zijn, van vragen over hun werk tot het achterhalen van hun ideale vakantiebestemming. Het idee is dat jullie beiden kunnen zien of jullie iets met elkaar gemeen hebben voordat jullie besluiten om met elkaar te matchen.

Als je geen vragen voorbereidt en een van je dates heeft ook geen vragen, kan dit echter een probleem vormen. Je zou er namelijk achter kunnen komen dat jullie allebei de zenuwen de baas worden en er een ongemakkelijke stilte ontstaat. Wat erg jammer kan zijn als jullie misschien veel gemeen hadden, maar de ongemakkelijkheid jullie ervan weerhield om bij elkaar te passen.

Tip: https://www.flitsdate.nl/speeddaten-overige-steden/

3: Kleed je aan

Of je nu met een groep gaat of alleen, aankleden is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je je op je best voelt en het meeste zelfvertrouwen hebt voor je dates die avond. Misschien kun je je haar laten doen, een nieuwe outfit kopen of je make-up laten doen. Wat het ook is waardoor jij je verwend en ontspannen voelt, doe het!

Op die manier, wanneer je loopt in de speed dating evenement zul je niet alleen voelen als een miljoen dollar, maar dat vertrouwen zal echt trekken anderen om u en ervoor te zorgen krijg je meer wedstrijden.

4: Laat je niet onder druk zetten om met iemand te matchen

Gewoon omdat het je eerste avond op een speed dating evenement, kan je onder druk worden gezet in het matchen met iemand die je niet echt leuk te veel. Het kan zijn dat ze heel duidelijk waren over het feit dat ze je leuk vinden en met je op date willen gaan, wat betekent dat je je verplicht voelt om ze te koppelen. Of, het kan zijn dat omdat je nerveus bent op je eerste avond, je voelde dat je moest matchen met veel mensen – ongeacht of je ze echt leuk vond – omdat je niet zonder date wilde komen te zitten.

Echter, voor de speed dating evenement succesvol te zijn, is het belangrijk dat u alleen besluiten om overeenkomen met een singles die je eigenlijk leuk vindt. Anders zul je jezelf vinden op een saaie date met iemand die je niet geïnteresseerd bent in en je zult denken dat speed dating niet voor jou is. True, ontmoet je misschien niet iemand die eerste nacht, maar wie weet wie je zou kunnen ontmoeten op uw volgende evenement!

Tip: Gezellig speeddaten Amsterdam

5: Heb er plezier in!

Speed dating evenementen zijn bedoeld om leuk te zijn, niet eng! Dus, ook al is het de eerste keer dat je naar een van deze evenementen, het betekent niet dat je dat je niet moet plezier hebben. In plaats daarvan proberen te ontspannen en denk aan speed dating als meer van een leuke ervaring om van te genieten.

Als, als je het te serieus, zal het uiteindelijk veel enger dan het eigenlijk is, waardoor het moeilijker voor u om jezelf te vinden een datum. Als je je erg nerveus voelt, plan dan om met een paar vrienden te gaan en maak er een leuke activiteit van zoals een cursus cocktails maken of een sportevenement. Dit zal je helpen ontspannen en maakt de hele avond veel leuker voor jullie allemaal. Plus, je zult in staat zijn om uit te gaan voor een paar drankjes en roddelen over alle data die je hebt ontmoet achteraf!

Als u op het hek over speed dating dan is het tijd om af te stappen en boek uw eerste evenement. U zult er geen spijt van wanneer niet alleen heb je een geweldige tijd, maar je ontmoet ook iemand geweldig op de nacht ook!