Je wilt een voortreffelijke flesje wijn? Of wellicht stoelen verhuren voor je feest? Bij Slijterij Fijnaart bij je in ieder geval aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een smaakvolle wijn, champagne of zelfs prosecco! Voor een aantrekkelijke lage prijs is het mogelijk om te kiezen uit hun voortreffelijk wijnen welke met zorg zijn samengesteld. Wellicht ben je er nog niet over uit welke wijn je wilt hebben? Leg het voor aan een van hun medewerkers en zij zullen je leiden naar jouw wijntje!

cropped-test2

Tevens is het ook mogelijk om bij hun meer te krijgen als een fles wijn. Denk hierbij aan het feit wanneer je op zoek bent naar een bedrijf die stoelen verhuurt aan je, ook dit is namelijk mogelijk bij hun! Hun goede service resulteert dan in het feit dat ze zowel de stoelen leveren als heerlijk wijnen samenstellen voor een ieder. wedding-571069_640-300x200

Kennis verbreden

Ikzelf wilde maar al te graag mijn kennis verbreden in divers wijnen waardoor ik naar slijterij Fijnaart ben gegaan. Hun medewerkers maken het namelijk wel degelijk mogelijk om mijn kennis in wijnen te verbreden. Diverse wijnen werden mij aangeprezen waarin ik mijn smaken kan vinden. Natuurlijk heb ik niet alle flessen meegenomen naar huis maar in ieder geval staan er momenteel twee flessen wijn koud om vanavond geopend te worden! Normaliter drinken wij eigenlijk alleen maar rode wijn, deze keer hebben hun het voor mekaar gekregen om ons met twee flessen witte wijn naar huis te laten gaan!