Tegen slapeloosheid heb ik Raymedy therapie ondergaan

Raymedy therapie

Nooit gedacht dat Raymedy therapie mij kon helpen met mijn slapeloosheid. Op een gegeven moment waren deze klachten zo erg aan het worden, dat ik vaak overdag sliep en ’s nachts wakker was. Mijn werk had hier enorm onder te leiden en een bijna ontslag was hier het gevolg van. Gelukkig heb ik op tijd zelf aan de bel getrokken en hulp gezocht. De huisarts kon weinig voor mij betekenen en meer dan slaaptabletten voorschrijven kreeg ik niet. Daarom ben ik uiteindelijk naar een andere oplossing gaan zoeken en kwam ik uit bij de praktijk van Ayuta.  Raymedy therapie

De Raymedy therapie heeft mij zeer goed geholpen

Voordat ik echt een afspraak had gemaakt bij de praktijk van Ayuta, heb ik een gesprek gehad. Hier kon ik mijn klachten kenbaar maken en werd mij verteld welke behandelingen hier zoal gegeven konden worden. Zo heb je de keuze uit een lichttherapie, magnetische therapie en/of micro doorbloeding. Allemaal behandelingen die ervoor kunnen zorgen dat bepaalde blokkades uit je lichaam worden verbannen. 

Inmiddels heb ik mijn nachtrust weer gevonden en daar ben ik bijzonder blij mee. Ook op mijn werk loopt alles weer op rolletjes en dat heb ik allemaal te danken aan de Raymedy therapie.