Prachtig: bedrukte mokken besteld!

Enorm leuke bedrukte mokken besteld!

De feestdagen zijn weer achter de rug! Het laatste week van het jaar is aangebroken! Een periode waarin wij allen druk bezig zijn om dit jaar goed af te sluiten. Mijn werkgever heeft mij voor deze week de opdracht gegeven om te gaan zoeken naar een geschikt geschenk wat hij kan overhandigen. Hij is namelijk opzoek naar een klein presentje wat gegeven kan worden tijdens onze nieuwjaarsborrel aan het personeel. Echter had ik op dat moment nog geen flauw idee wat nou leuk is om te geven óf te krijgen. Zodoende besloten om te gaan zoeken op het internet!

goedkope-mokken-bedrukken1

Diversiteit te vinden op het internet

Tijdens het zoeken op het internet heb ik onwijs veel gevonden wat overhandigd kan worden. Echter was ik vol lof over de bedrukte mokken! Dit had ik gezien op de website van Maxilia! Hoe leuk is het om iedereen een mok te overhandigen met zijn of haar eigen foto erop? Een mok overhandigen klinkt nogal “goedkoop”, echter met een foto erop komt het nét even anders over!

mokken-bedrukken-kleine-oplage

Uiteraard heb ik er wel eerst voor gekozen om dit te overleggen met mijn werkgever. Gelukkig reageerde hijzelf hier ook erg enthousiast op waardoor ik ben gaan bestellen. Bij het bekijken van de mokken welke zij in het assortiment hebben moest ik dus zelf een keuze maken. Zelf heb ik voor de iets wat grotere mok gekozen aangezien ik weet hoe lekker deze mokken in de hand ligt.