Op zoek naar een lange avondjurk

Voor aankomende bruiloft ben ik druk opzoek naar een lange avondjurk! Mijn allerliefste vriendin gaat namelijk trouwen en hier wil ik er op en top uitzien. Zij heeft namelijk altijd gezegd nooit te willen trouwen. Tot het punt is gekomen dat haar vriend op de knieën is gegaan voor haar! Hier waren wij allemaal bij aangezien wij natuurlijk hier al vanaf wisten. Enige wie het nog niet wist was mijn vriendin! Doordat zij helemaal door het dolle was en volmondig ja heeft geantwoord is het feest begonnen! Het vinden van een schitterende trouwjurk en niet te vergeten de locatie bepalen waar zij het ja-woord gaat zeggen.

Leuk!

Zij heeft aan mij gevraagd of dat ik overal mee naartoe wil gaan om haar te assisteren met wat ik kan. Natuurlijk heb ik hierop gereageerd dat ik dat wil doen. Het is immers mijn beste vriendin die altijd voor mij klaar heeft gestaan. Daar wil je dan toch iets voor terug doen! Nu dat zij al vrij snel haar jurk heeft gevonden waarin zij wilt trouwen, is het nu hoog tijd voor mij dat ook ik een jurk ga vinden. Zodoende ben ik in de eerste instantie de stad ingedoken om hier te shoppen. Helaas heb ik steeds weer maar niks gevonden waardoor ik ervoor heb gekozen om online te gaan zoeken. Hier had ik al vrij snel diverse lange avondjurken gevonden waar ik met onwijs veel plezier in rond wil lopen!