Op een originele manier feliciteren

Een trouwzuil of bruiloftzuil is een hele originele manier om jullie als bruidspaar te laten feliciteren. Het is een digitaal gastenboek, die op elk huwelijk plezier brengt en jaren later nog steeds plezier kan brengen. iGuestbook verzorgt inmiddels al een geruime tijd met groot succes videozuilen voor elke gelegenheid, maar zeer zeker veel voor bruiloften. Alle bruidsparen zijn altijd erg in hun nopjes met het ontvangen van de DVD als zijnde het digitaal gastenboek.

 Plaats een bruiloftzuil

Een digitaal videogastenboek is gemakkelijk te regelen en te maken. Online reserveren kan eenvoudig geregeld worden op de website van iGuestbook. Je weet dan gelijk wat de scherpe vaste prijs is, en iGuestbook verhuurt hun videozuilen door heel Nederland. Je kan ook altijd vrijblijvend contact opnemen, of meer ideeën opdoen door rond te kijken op hun pagina. Als je een origineel digitaal gastenboek van kwaliteit wil, dan plaats je een trouwzuil van iGuestbook op jouw bruiloft.

 Tijdens jouw huwelijksfeest of receptie

De trouwzuil zal, door iGuestbook, op een goed zichtbare plek geïnstalleerd worden. Meestal wordt er gekozen voor dichtbij de entree, zodat arriverende gasten de videozuil gelijk zien staan. Het gebruik van de trouwzuil is heel simpel, zodat het voor iedereen mogelijk is om een persoonlijke boodschap achter te laten. En zelfs meerdere, want het opnemen van boodschappen is maximaal 1 minuut lang, maar in aantal onbeperkt.

 Reserveer snel en simpel

Je kan een trouwzuil oftewel een persoonlijke babbelbox gemakkelijk op jouw eigen feest krijgen. Via de website van iGuestbook is het reserveren zo gepiept. Een bruiloftzuil en dus een digitaal gastenboek tegen een mooie scherpe prijs. Cadeautip: Je kan natuurlijk ook de zuil als cadeau aanbieden aan het bruidspaar. Na afloop van het feest worden alle filmpjes achter elkaar gezet op een DVD. Het bruidspaar krijgt deze nadien binnen enkele dagen toegestuurd.