Onderzoek gedaan naar www.reclamedeal.nl

vlaggenVrienden van mij hebben een eigen onderneming waar reclame voor gemaakt dient te worden. Nu is mij de vraag gesteld of dat ik dit voor hun wil realiseren. Volmondig natuurlijk ja gezegd, echter bij thuiskomst gedacht hoe dat ik dit maken kon. Had het namelijk nog nooit gemaakt en nu heb ik ja gezegd! Mijn vrienden gaan er natuurlijk vanuit dat het nu ook gemaakt wordt, het internet opgedoken om informatie te vinden. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van www.reclamedeal.nl waar ze reclame konden bedrukken. De kosten hiervoor zijn extreem laag waardoor ik hun een kans wilde geven. Nu moest ik nog wel een eigen slogan verzinnen om goede reclame mee te maken.spandoeken

Hoe te bestellen.

Het bedenken van goede reclame voor hun bedrijf was geen probleem, het bestellen daarentegen wel. Ik wist namelijk niet hoe dat het bestellen bij www.reclamedeal.nl precies verliep. Zelf had ik nog niet intensief naar de website gekeken waardoor ik natuurlijk te snel oordeelde. Nu achteraf gezien is het bestellen bij Reclamedeal erg gemakkelijk, sterker nog ik was sneller met bestellen als met bedenken! Mijn vrienden gaan ervan uit dat ik het wist, heb dus nog niet aan hun verteld dat ik hun reclame voor hun bedrijf elders heb besteld. Laten we het ook zo houden dat ze de volgende keer weer aan mij vragen of ik dit wil realiseren!stickers