Met Peter’s Online Coaching, afvallen in Roosendaal

afvallen Roosendaal

Eindelijk een goede manier gevonden om te gaan afvallen in Roosendaal. Al een tijd ben ik bezig om de overtollige kilo’s te laten verdwijnen, maar tot op heden was mij dat nog niet gelukt. Vaak begon ik ergens aan vol goede moed, maar binnen een week, haakte ik weer af. Al meerdere diëten heb ik uitgeprobeerd, maar telkens zonder resultaat. Mijn wil was er wel, maar niet mijn sterke wil om door te zetten. Maar als het goed is heb ik daar nu een oplossing voor, ik ga namelijk trainen met de hulp van Peter’s Online Coaching.  afvallen Roosendaal

Eindelijk een goede manier voor afvallen in Roosendaal gevonden

Nadat ik een kennismakingsgesprek had gehad met de Peter’s Online Coaching, is er een persoonlijk plan van aanpak gemaakt. De keuze heb je in een persoonlijke training, maar deze kan je ook in groepsverband volgen. Omdat ik echt een stok achter de deur wilt hebben, heb ik voor de groepssessie gekozen. Het leuke is dat je op deze manier andere mensen leert kennen, die over het algemeen allemaal met hetzelfde probleem als mij te kampen hebben. Ondertussen heb ik al één training gehad en zowaar heb ik nu alweer zin in de volgende les.