Laat je schilderij restaureren!

Niks is prachtiger om te mogen zien hoe dat vakmensen hun werk uitvoeren. Ook een schilderij restaureren is nog steeds actief en mogelijk om dit te laten doen! Diverse vakmensen maken dit mogelijk aangezien ik ook van mening ben dat het restaureren van je schilderij een plezier is en je hiermee een langere tijd van zal en kan genieten. 

Schoonmaken

Wij hebben zelf een schilderij die helaas waterschade heeft gehad. Nou ja niet zozeer water maar wel vochtschade waardoor de schilderij er niet meer bepaald leuk uitziet. Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een bedrijf waar ik mijn schilderij kan laten restaureren ben ik bij INGMA terecht gekomen. Hier is het namelijk mogelijk om je schilderij te laten restaureren voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Headergeel-indexkopie

Deze prijs kon ik gewoonweg niet zomaar laten gaan waardoor ik ervoor heb gekozen om hun in te schakelen voor deze klus. Ik ging er dan ook vanuit dat ze deze schilderij wisten te restaureren zodat ik er weer een lange tijd van kan genieten.

Uiteindelijk heb ik gisteren mijn schilderij weer mogen ophalen en deze zag er als nieuw weer uit! Prachtig gedaan en vanaf dat moment weet ik maar al te goed dat schilderij restaureren nog steeds mogelijk is om te laten doen!