Koop hier een weegschaal digitaal!

weegschaal digitaal

weegschaal digitaalDag allemaal, vandaag ga ik het hebben over de weegschaal digitaal die ik laatst heb aangeschaft. Dit heb ik gedaan omdat ik de laatste tijd erg hard aan het sporten ben. Ik vind het heerlijk om te fitnessen en ik ben erg benieuwd naar de progressie die ik boek. Ik had zelf een oude weegschaal waarop ik mijn vetpercentage niet kon meten. Dit is iets dat ik erg belangrijk vindt en daarom ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe weegschaal digitaal. Ik fitness altijd met een goede vriendin van me, en zij heeft wel zo’n weegschaal. Ik vroeg haar waar ze deze gekocht had en of die haar beviel. Ze vertelde me dat ze dit gedaan had op de website van shop voor gezondheid. Toen ze dit aan me vertelde ben ik meteen de website opgegaan. Ik kwam veel weegschalen tegen en uiteindelijk heb ik er een besteld, ik moet nu alleen nog even wachten tot dat hij binnenkomt.

weegschaalDit was ik niet gewend!digitaal

Mijn aankoop kwam gelukkig erg snel binnen, dit laat zien dat de website goede service aanbiedt. Ik was erg benieuwd naar het apparaat en inmiddels gebruik ik hem al een tijdje. De weegschaal laat erg duidelijk zien wat mijn vetpercentage is en of ik progressie boek. Ik ben erg blij met mijn aankoop en deze klasse was ik niet gewend.