Kapsalon Maarssen ingeschakeld!

Het vinden van een geschikte kapsalon Maarssen en omstreken verloopt via het internet stukken beter als dat ik de stad hiervoor in ga. Zelf zit ik er niet op te wachten om een kapsalon te vinden in de stad. Via het internet zoeken verloopt dan wat beter!

Doordat ik online ben gaan zoeken naar een kapsalon kwam ik terecht bij Jack’s Sisters. Hun zijn net buiten Maarssen gevestigd, echter liggen de kosten bij hun een stuk lager als wat ik elders heb gezien. Ik kan hun de kans geven toch? Hierdoor heb ik dan ook besloten om een afspraak te maken bij hun. Met deze afspraak hoopte ik van harte te zien hoe dat hun te werk gaan.

f85bcb73-716b-43a5-b1a4-d111d47544b9

Goede service

Vanaf het punt dat ik bij hun binnen kwam voelde ik me goed op me gemak. Kopje koffie werd aangeboden en ik kon direct plaats nemen in de stoel. Geen lange wachttijden of hoge kosten maar gewoonweg goede service wat hun verlenen. Ook werden mijn haren goed bekeken en hiermee gingen ze dan ook aan de slag. Ik weet in ieder geval zeker dat ik bij het beste kapsalon terecht ben gekomen, en dat via het internet!