Het laten knippen van mijn haren wordt echter door maar 1 bedrijf gedaan en dat is Kapper Hilversum. Hun weten immers maar al te goed hoe belangrijk het is om de haren goed te knippen, noch te verven. Sinds dat ik in Hilversum ben gaan wonen  met mijn partner baalde ik enorm dat ik niet meer naar mijn eigen kapper kon gaan, deze is namelijk gevestigd in Nijmegen en dat ik gewoon te ver weg voor me. Mijn partner is wat dat betreft niet zo moeilijk en stapt bij iedere kapper naar binnen, ik dus niet.slider2-300x106

Goede service voor een betaalbare prijs

Het moment dat ik op het internet aan het zoeken was geweest kwam ik vrij snel terecht op de website van Kapper Hilversum. Hier was het mogelijk om de haren te laten knippen, verven of zelfs krullen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Uiteindelijk was ik toch wel geïnteresseerd en heb een afspraak gemaakt bij hun om geknipt te worden. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen en meteen naar de stoel geleid. Het knippen zelf werd ook erg goed gedaan en sindsdien ben ik vaste klant bij hun! kapsalon-5-300x200

Mocht je op zoek zijn naar een goede kapper die weet hoe dat er geknipt moet worden, bekijk dan eens dit bedrijf! Hun weten hoe dat het werkt.