logo iphonehoesjes

 

Ik heb zelf een iPhone 4 en ik was opzoek naar een hoes iPhone 4 wat goed beschermt en niet al te duur was. En waar ook nog eens een leuk kleurtje met printje opzat.

Uiteindelijk ging ik even googelen en kwam ik terecht op de website van iphonehoesjes.nl. Op deze website heb je heel veel leuke en verschillende hoesjes voor de iPhone 4, van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Ook hebben zij telefoon beschermers met een leuke kleurtjes en printjes, precies wat ik zocht!

De keuzes + conclusie

Je hebt de keus tussen een leren hard/ softcase hoesje of een bumper. Ik ging eerst even googelen wat nou eigenlijk het beste is voor je telefoon maar de meningen waren aardig verdeeld. Uiteindelijk ben ik voor een softcase telefoon beschermer gegaan omdat dat lekker in je hand ligt, het goed om je telefoon heen sluit zodat water en vuil afstoot en als je telefoon valt, vangt het de klap beter op.

Maar toen moest ik de kleur en het printje uitzoeken en je had zoveel keus! Keuze’s maken is niet mijn sterkste punt maar uiteindelijk ben ik toch voor de zwarte met roze bloemetjes gegaan. Waar ik overigens nog steeds heel blij mee ben omdat het goed beschermt, de afbeelding niet vervaagd maar er keurig op blijft zitten en het hoesje waterbestendig is.

Mijn conclusie is dat ik de website iphonehoesjes.nl zeker kan aanraden omdat het lekker goedkoop is, ze leveren snel en je hoeft ook nog eens geen verzend kosten binnen heel Nederland te betalen! Beter kan niet toch?

Kijk daarom snel voor een hoes voor de iPhone 4 naar www.iphonehoesjes.nl.

 

Hoesje iPhone 4