Hoe verkrijg je antwoorden op jouw levensvragen?

Iedereen heeft weleens prangende vragen of zijn of haar toekomst. Wat voor beroep ga ik later uitoefenen? Of hoe ziet mijn liefdesleven er ‘later’ uit? Krijg ik kinderen? En zo ja, hoeveel? Hoe ziet mijn toekomstige partner eruit? Het zoeken naar antwoorden op deze vragen kan natuurlijk op allerlei verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld mediums online raadplegen of je kunt de vragen stellen aan mensen uit jouw omgeving die je goed kennen. Door deze vragen te stellen aan bijvoorbeeld een online medium of familielid, verkrijg je misschien bepaalde inzichten die je op weg kunnen helpen in het leven. Welke verschillende soorten mediums zijn er? En hoe geven ze antwoorden op jouw levensvragen?

Tarotkaartleggers

Een manier om bepaalde antwoorden te verkrijgen, is het leggen van tarotkaarten. De tarotkaartlegger legt de stapel tarotkaarten ondersteboven neer als een waaier en jij kiest een aantal kaarten uit. Voordat je deze tarotkaarten trekt, stel jij jouw belangrijke vraag. De tarotkaarten hebben allemaal een verschillende betekenis. Het medium zal deze betekenis met jou bespreken en samen kijken wat voor betrekking deze kaart heeft op jouw levensvraag.

Er zijn verschillende soorten tarotkaarten decks. Echter is de bekendste soort de Rider Waite tarot. Dit deck bestaat uit twee delen: de Grote Arcana en de Kleine Arcana. In de Grote Arcana vind je enge plaatjes zoals De Dood of De Duivel. Dat betekent niet dat er in jouw leven allemaal rampen zullen gebeuren. De Dood staat voor een nieuw begin in je leven. Dat is juist hartstikke positief.

Paragnosten

Ook kun je contact zoeken met een paragnost om inzichten over jouw toekomst te verkrijgen. Een paragnost is een persoon die het vermogen heeft om een bepaalde beelden te zien die plaatsvinden in een andere tijd. Dit kan iets in het verleden zijn of de toekomst. Paragnosten worden ook weleens ingezet bij onopgeloste misdaden. Deze zogeheten paragnosten worden ook wel helderzienden genoemd. Wanneer jij jouw vraag stelt, krijgen zij bepaalde beelden door die te maken hebben met jouw vraag.

Handlezers

Handlezers zijn mensen die je handpalm bestuderen. Zij zeggen antwoorden af te kunnen leiden uit de lijnen van jouw hand. Iedereen z’n handpalm is weer anders en de belijning zegt iets over jouw toekomst en karaktereigenschappen. Je hebt bijvoorbeeld de levenslijn en die zegt iets over de kwaliteit van jouw leven. Deze lijn zegt niks over de duur van jouw leven, wat de meeste mensen altijd denken.