Handig, sleutels laten maken in Rotterdam

Vanaf het moment dat ik erachter kwam dat je bij Super Wassalon A. Verboom ook sleutels maken Rotterdam, heb ik er meteen een paar bij laten maken.  Het is mij namelijk al zo vaak voorgekomen dat ik zonder sleutel buiten sta. Gelukkig had ik bij een buurvrouw in de straat wel een sleutel afgegeven, maar juist op de die ene dag was zij niet thuis. Ik moest namelijk opschieten om op tijd bij de huisarts te zijn, ik was al een beetje laat van huis gegaan. Eenmaal thuis gekomen wilde ik mijn deur open maken en toen kwam ik erachter dat mijn sleutelbos nog op de keuken tafel lag.  

Dat gaat geen tweede keer gebeuren

Vorige week was ik even naar Super Wassalon A. Verboom gegaan om een pak te laten stomen. Tot mijn verbazing kan je hier ook sleutels laten maken en heb hier dan ook meteen gebruik van gemaakt. Zo kan ik misschien voorkomen om buiten gesloten te worden. Meteen maar meerdere bij laten maken en deze in verschillende tassen en jassen gedaan.

Super Wassalon A. Verboom is een bedrijf waar je ook terecht kan voor het wassen en strijken van je kleding. Zeer makkelijk en voor de prijs hoef je het echt niet te laten.