Gezellig dansschool in Amersfoort

Nooit geweten dat ik het zo gezellig kon hebben bij de dansschool Amersfoort. Voorheen brak bij mij het zweet al uit als ik werd uitgenodigd voor een feest waar dansen een pré was. Wat een smoesjes ik al niet verzonnen heb om maar niet de dansvloer op te hoeven gaan. Zo had ik een gekneusde teen, van de verkeerde schoenen aan al als smoes gebruikt. Maar ik wil het roer omgooien en de blits op de dansvloer te worden, maar hiervoor moet ik dus wel lessen gaan volgen anders lukt mij dit nooit.  

Mijn eerste les, geweldig!

Met knikkende knieën ben ik vorige week naar de dansschool in Amersfoort gegaan. Natuurlijk had ik wel een vriendin meegenomen, want alleen was echt geen optie voor mij. Samen durfden wij wel. Bij binnenkomst werden wij al zeer hartelijk ontvangen en viel er al een hele last van onze schouders af.

Het leuke aan Dans Projecten is dat zij met workshops werken en zo voor verschillende leeftijdcategorieën. Zo geven zij thematische dans workshops voor het basis onderwijs.  Tijdens de workshops worden fysieke en motorische vaardigheden ontwikkeld en krijgen kinderen gevoel voor ruimte, tijd en ritme. Een zeer leuke ervaring die elk kind beslist een keertje moet meemaken.