Elektrische fietsen met een middenmotor

Een e bike met middenmotor is de favoriete keuze van de meeste nederlanders. Dit komt omdat deze een goede ondersteuning biedt bij weer en wind. Zo kun je de bergen op fietsen zonder dat je hier iets van merkt. Maar ook met tegenwind heb je weinig last van een verlaging van de snelheid. Dit komt omdat de fiets als het ware de ondersteuning aanpast aan het tempo waarop jij fiets. Daarnaast is het ook zo dat deze fietsen al jarenlang populair zijn. Gemiddeld gaan ze zo’n 30-40 kilometer mee zonder op te hoeven laden. En natuurlijk wil je ook een stabiel mogelijk tempo. Dan is deze elektrische fiets het model wat jij zoekt.

Ga voor een lange toertocht door de natuur

De Amslod fiets met voorwielmotor zorgt ervoor dat je lange tochten kunt maken van meer als 50 kilometer. Zo kun je op vrije dagen met een groepje gaan fietsen. Maar ook kun je lekker met zijn 2en de natuur in. Doordat dit model wat stiller is kun je genieten van de geluiden die je onderweg tegenkomt. Maar natuurlijk kun je ook profiteren van het feit dat je nu eens duidelijk bij kunt praten. Ook word deze fiets veel meegenomen op vakantie.

Dit is waarom je voor Amslod kiest

In de Amslod ervaringen 2020 kun je lezen wat mensen van onze service vinden. Zo zijn ze vooral te spreken over de gratis proefrit die je in het begin al kunt maken. Een professional van Amslod legt je uit hoe je de fiets moet gebruiken. Ook kunnen zij je adviseren hoe je de beste fiets kunt vinden. Daarnaast gebeurd dit alles op afspraak waardoor je een hoop tijd bespaart. Dit heb je bij de fietsenmaker niet snel. Deze zijn altijd vol en hebben veelal weinig tijd voor een professioneel advies.

Zo kies je de perfecte e-bike

De perfecte e-bike vind je aan de hand van een aantal vragen. Hoeveel ga je op de fiets rijden en welke wegen neem je? Hoe Vaak ga je die fiets gebruiken per week of maand en wat is je conditie? Dit zijn de belangrijkste vragen die je moet weten. Want het middenmotor model is juist geschikt voor korte afstanden en mensen die graag veel ondersteuning hebben. Maar het voorwielmotor model kan lange afstanden afleggen. Ook is de geluidloos waardoor je lekker van de omgevingsgeluiden kunt genieten. En daarnaast gaat de accu ook vele malen langer mee. Wat wil je nog meer?

Wat klanten over Amslod zeggen

In de Amslod online ervaringen lees je over de geweldige garantie die wij hebben. De 2 jaar garantie vindt altijd plaats op locatie. Zo hoef je niet meer met de fiets in je hand naar de fietsenmaker. Een monteur van Amslod komt bij jou thuis of op je werk of net waar je bent het onderdeel repareren of vervangen. Ook zijn onze fietsen voorzien van de laatste technische snufjes. En wij hebben een eigen 43 Watt accu systeem wat super lang meegaat.