Deze trouwlocatie moet je zien!

trouwlocatie

landhuis brabantBij lifestyle hoort natuurlijk een luxe leven. En wat kun je dat beter vieren als het hebben van een bruiloft. Zo had ik er laatst een van een oude studiegenoot. Door de jaren heen was het contact nog erg goed. Zo kom ik nog steeds om de maand eens naar haar of zij naar mij. Hier bespreken we dan alles wat we meemaken. Zo vertelde zij mij de laatste keer dat ze ging trouwen. Natuurlijk kwam dit niet als onverwachts, want ik wist dat ze hier al een tijdje mee bezig waren. Hetgeen want nog onduidelijk was is de trouwlocatie. Dit is inmiddels ook opgelost, want is het Vught geworden bij het landhuis Huizebergen. Wellicht dat sommige deze locatie kennen? Blijkbaar is het er schitterend.

Feest in villa

Het wordt een winterbruiloft

De bruiloft staat gepland voor aankomende winter. Nu is dit niet zo maar een typische bruiloft. Maar de trouwlocatie in Vught komt er sprookjesachtig uit te zien volgens mijn oude vriendin. Ik ben dan ook erg enthousiast voor haar, want als iemand het verdient is zij het wel. Dus ken jij iemand die binnenkort ook gaat trouwen of een groot feest wil houden? Raad hun de site huizebergen.nl maar eens aan. Volgens mij vriendin zijn zij een echte aanrader.

trouwlocatie

Wat overigens ook interessant kan zijn voor de ondernemende lezers is dat Huizebergen ook onderdak biedt aan zakelijk evenementen. Als bedrijf kun je hier zakelijk bijeenkomsten organiseren.