De duifvormige ashanger, een krachtig symbool bij het verlies van een dierbare

Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtige collectie assieraden met onder andere een bijzonder aanbod ashangers. Bijzondere sieraden waarbij de hanger voorzien is van een kleine holle ruimte (af te sluiten met een schroefje) voor een symbolische hoeveelheid as, een haarlokje of een beetje zand van het graf. In een serie blogartikelen informeren onze medewerkers u over populaire en bijzondere ashanger thema’s. Ditmaal vertellen wij u iets meer over de duif. Een sterk symbool met diverse betekenissen die erg mooi kunnen passen bij het afscheid nemen van een overleden dierbare. Wilt u meer weten, dan zijn wij u natuurlijk graag van dienst en op onze webshop kunt u eenvoudig & veilig online bestellen. Een ashanger kopen bij UitvaartUniq.nl; Top assortiment, hoogwaardige kwaliteit, gedetailleerde afwerking, Eerlijke & Scherpe prijzen en Snel in huis.

Uitvaart

De duif als symbool. 

De duif is in diverse culturen het symbool voor de levensgeest, de adem en de ziel. Daarnaast staat de duif als symbool ook voor onder andere liefde, de vernieuwing des levers, vrouwelijkheid en moederlijkheid en behoorde bij de hemelgodinnen en de koninginnen van het heelal. Binnen het Christendom is de duif vooral een symbool van de heilige geest. Diverse vormen van symboliek zijn dus van toepassing op de duif en dit zorgt voor een brede toepasselijkheid van het thema ‘duif’ binnen het ontwerpen, stylen en decoreren van ashangers.

Bij UitvaartUniq.nl vindt u diverse ashangers binnen het thema duiven, zowel van goud, zilver en RVS, met diverse looks en uitstraling. Zo kunt u kiezen voor een zachte en ronde ashanger in de vorm van een vliegende duif met beide vleugels gespreid, maar ook voor juist een modern ogend duif silhouet met een strakke vormgeving. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, bij UitvaartUniq.nl vindt u altijd een ashanger naar wens; Alles voor een dierbare herinnering.