De culinaire hoogtepunten van New York Pizza

New York Pizza

Je kent het wel… Lange werkdag gehad, lekker neergeploft in die lekkere bank van je en dan schiet het je te binnen: je moet nog koken. Even snel op en neer naar de supermarkt blijkt al snel een veel te grote opgave. Laat staan om wat pannetjes op het vuur te zetten. Dan kun je natuurlijk een lekkere pizza bestellen. Snel in huis en gemakkelijk te bestellen. Het enige wat je nog rest te doen is te bepalen in welke pizza je zin hebt. En dat kan nog best een hele klus zijn, aangezien het assortiment aan pizza’s de afgelopen jaren astronomisch is toegenomen. Om de keus wat makkelijker te maken zijn er een aantal van die lekkere deegbodems met diverse toppings onder de loep genomen. Lees dus gauw verder en ontdek de culinaire hoogtepunten van niemand minder dan New York Pizza!

Pizzeria

De 3 beste pizza’s om te bestellen

  • Double Tasty
    Briljant wanneer je écht niet kunt kiezen tussen twee (of meerdere!) pizza’s. Met dit verbluffend slimme trucje combineer je je twee favoriete smaken op één pizza. Het beste van twee werelden.
  • 5 Cheese Pizza
    Voor de vegetarische mens of omdat je gewoon geen zin hebt een vlees. Deze deegbodem is voorzien van een smaakvolle tomatensaus, smeuïge cheddar, karakteristieke Goudse kaas, zalige Zwitserse raclette en zowel mozzarella en Parmezaanse kaas voor een lekker Italiaans tintje.
  • American Meat Lovers
    Juist voor als je zin hebt in een stevige portie vlees! New York Pizza combineert enkele stevige smaken als pepperoni, ham en goed gekruid rundergehakt met zachte mozzarella tot een voortreffelijke pizza. Een smaakexplosie in je mond!

Afhaalrestaurant